Najave 25. lipnja 2021.

Što su skuhali Ribafish i Katarina Baban?

Ribafish i Katarina Baban
Glumica Katarina Baban i Domagoj Jakopovic Ribafish pripremaju ljetne recepte foto: Robert Anić/PIXSELL

Powered by:

gastro postao gastro.24sata.hr
Uskoro ti donosimo special edition ljetnu emisiju "U Express loncu s Ribafishem". Ovog puta poznati voditelj i gastro bloger ugostit će dizajnericu i glumicu Katarinu Baban. Kako im je bilo saznat ćeš u videu!

Ribafish je ugostio glumicu i dizajnericu Katarinu Baban, a vrućih tema nije nedostajalo. Zajedno su pripremili ukusan ljetni brzi biskvit od malina, a o čemu su pričali i što su još kuhali saznat ćeš uskoro na portalu missGastro.

 | Author: Robert Anić/PIXSELL foto: Robert Anić/PIXSELL

Sponzor "Express lonca s Ribafishem" je Gorenje, s GardenFresh generacijom kombiniranih pametnih hladnjaka koji prepoznaju tvoje navike!  Gorenje GardenFresh i njihova AdaptTech tehnologija, moderan izgled i mnoge praktične funkcije donose novi val svježine ovog ljeta koji nam svima toliko treba. CrispZone ladica koja se nalazi unutar Gorenje hladnjaka je jedna od najvećih ladica za voće i povrće na tržištu. Niska temperatura i mogućnost regulacije vlage osiguravaju dužu svježinu voća i povrća, a to nam svima treba ovog ljeta.

Prati missGastro Facebook i portal jer uskoro stiže video!

Prilikom kupnje odabranih modela Gorenje GardenFresh hladnjaka u razdoblju od 03. svibnja do 11. srpnja 2021. uz registraciju računa ostvarujete pravo na vrijedan poklon- Košaru svježine, paket svježeg voća i povrća koja ti stiže na kućnu adresu.

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.