Najave 23. lipnja 2019.

Savršenstvo hedonizma: Festival finih vina Skradin 2019.

foto: Getty Images
gastro postao gastro.24sata.hr
Bez ikakve namjere da povrijedimo bilo koji drugi ljetni vinski festival, ovo što se događa u prelijepom Skradinu je totalni vrh! Pa ako ste već spojili sve spojivo...

U nedjelju 23. lipnja 2019. godine maleni Skradin na rijeci Krki u blizini Prokljanskog jezera, uza svu svoju ljupkost i ljepotu, bit će domaćin još jednom summitu najznačajnijih vinara regije.

 | Author: Light Komunikacije foto: Light Komunikacije Vjeko Bašić

U ACI Marini Skradin ispred Arke Pasquale s početkom u 16 i završetkom u 20 sati, Ante Pižić, obitelj Bibić, skradinski i plastovski vinari, vinogradari, sommelieri, obitelji i prijatelji ugostit će najpoznatija imena iz struke, kao i vrhunske goste iz svijeta gourmeta.

Bibić | Author: Marija Gašparović foto: Marija Gašparović Alen Bibić

U Skradinu će tako kuhati Rudolf Štefan, Vjeko Bašić, Pero Savanović, Ante Božikov i brojni drugi, a vina će se točiti, uglavnom osobno, Bibich, Boškinac, Duboković, Kabaj, Matošević, M. Simčić, Ščurek...

 | Author: Facebook foto: Facebook

Tko je bio jednom, uvijek se vraća, pokušajte biti dio sjajne fešte na najvišem mogućem nivou uz obalu rijeke Krke, nevjerojatne domaćine i uvijek vrhunsku atmosferu. Vidimo se u Skradinu!

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.