jedva čekamo! Znamo što sve ovog petka nudi PLACe market! Kao što smo i najavili prošli tjedan, ovog petka na Dolac se vraća omiljeni PLACe market, a sada samo doznali i tko sve… Najave
PLACe market Na Dolac se vraća Marin Rendić s nečim posebnim! Ako netko još uvijek ne zna - petkom jedemo na Dolcu, jer sve do kraja listopada, svakog sunčanog petka, održava se PLA… Najave
kulinarska radionica Testirali smo kako kuhaju poznate Hrvatice: Evo koja su jela pripremile Radionica pod vodstvom chefa Marina Rendića održana je u sklopu Konzumove kampanje Provjereno dobri u kojoj se promovir… Špajza
The best Savršenstvo hedonizma: Festival finih vina Skradin 2019. Bez ikakve namjere da povrijedimo bilo koji drugi ljetni vinski festival, ovo što se događa u prelijepom Skradinu je to… Najave
Chill&Grill 3.0 Otkrivamo vam koji će chefovi grilati na Bundeku Treći Chill&Grill počinje već u subotu, 27. travnja, a mi ne možemo dočekati odlične cooking showove... Špajza
chillajte i grillajte Na Bundeku će grillati i chef Marin Rendić Na Chill&Grillu roštiljat će i Marin Rendić, vlasnik i glavni chef Bistroa Apetit... Špajza
VINA VEZAK Odlična večer u Bistrou Apetit uz vina Vezak Na ugodnoj večeri u zagrebačkom restoranu Bistro Apetit predstavljena su vina brenda Vezak. Špajza
S Mastercardom® na klopu Recenzija: Bistro Apetit i moćna kuhinja Marina Rendića U divnoj prirodi, u intimi grada Zagreba, daleko od pogleda i kao stvoren za uživanje, nalazi se Bistro Apetit by Marin… Recenzije
Gastro.hr Kako napraviti najbolji koktel? Uz malo mašte i zrno egzotike i vi možete postati koktel majstor.