Dorina je predstavila tri nova okusa! Koji je tvoj favorit?

PROMO Dorina je predstavila tri nova okusa
Krašev brend Dorina obuhvaća više od 30 čokoladnih proizvoda. Svoju ponudu dodatno su proširili čokoladama za ljubitelje orašastih plodova
Vidi originalni članak

Iz Kraša stižu dobre, slatke vijesti - ponuda Dorina čokolada ovih je dana proširena s čak tri nova proizvoda. Riječ je o popularnim spojevima čokolade i orašastih plodova, a dolaze novodizajniranim pakiranjima, ali u prepoznatljivoj crvenoj boji. 

Pri odabiru novih kombinacija okusa inspirirale su ih preferencije kupaca, koji često posežu za čokoladama s oraščićima te rado uživaju u kombinaciji čokolade i karamela. "Nova tri okusa Dorine osvajaju na prvu kockicu - različiti sastojci spojeni u okusnu harmoniju te orašasti plodovi ogrnuti bogatom čokoladom rajski su doživljaj za svakog hedonista", poručuju iz Kraša. 

Budući da je čokolada s lješnjakom jedna od najpopularnijih Dorininih čokolada, kupcima su odlučili ponuditi još jednu opciju - mliječnu čokoladu s karameliziranim cijelim lješnjacima. Uz novoj je ediciji i kombinacija tostiranih badema te tamne čokolade (s min. 50% kakaovih dijelova), a novitet je i mliječna čokolada s karameliziranim kikirikijem i zrncima soli. 

Svi koji vole bogatu aromu oraščića, i prstohvat soli u desertu, bit će i više no zadovoljni novom ponudom. Čokolade dolaze u jedinstvenom pakiranju od 220 g, idealnom za poklon, a kupiti ih možeš u Kraševim bonbonnièrama te u svim većim trgovinama diljem Hrvatske.

Javi nam svoje dojmove! 

 

Posjeti Gastro.hr