Najave 14. rujna 2021.

Dorina je predstavila tri nova okusa! Koji je tvoj favorit?

Dorina je predstavila tri nova okusa foto: PROMO
gastro postao gastro.24sata.hr
Krašev brend Dorina obuhvaća više od 30 čokoladnih proizvoda. Svoju ponudu dodatno su proširili čokoladama za ljubitelje orašastih plodova

Iz Kraša stižu dobre, slatke vijesti - ponuda Dorina čokolada ovih je dana proširena s čak tri nova proizvoda. Riječ je o popularnim spojevima čokolade i orašastih plodova, a dolaze novodizajniranim pakiranjima, ali u prepoznatljivoj crvenoj boji. 

Pri odabiru novih kombinacija okusa inspirirale su ih preferencije kupaca, koji često posežu za čokoladama s oraščićima te rado uživaju u kombinaciji čokolade i karamela. "Nova tri okusa Dorine osvajaju na prvu kockicu - različiti sastojci spojeni u okusnu harmoniju te orašasti plodovi ogrnuti bogatom čokoladom rajski su doživljaj za svakog hedonista", poručuju iz Kraša. 

 | Author: PROMO foto: PROMO

Budući da je čokolada s lješnjakom jedna od najpopularnijih Dorininih čokolada, kupcima su odlučili ponuditi još jednu opciju - mliječnu čokoladu s karameliziranim cijelim lješnjacima. Uz novoj je ediciji i kombinacija tostiranih badema te tamne čokolade (s min. 50% kakaovih dijelova), a novitet je i mliječna čokolada s karameliziranim kikirikijem i zrncima soli. 

Svi koji vole bogatu aromu oraščića, i prstohvat soli u desertu, bit će i više no zadovoljni novom ponudom. Čokolade dolaze u jedinstvenom pakiranju od 220 g, idealnom za poklon, a kupiti ih možeš u Kraševim bonbonnièrama te u svim većim trgovinama diljem Hrvatske.

Javi nam svoje dojmove! 

 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.