već ovaj tjedan...
Pronađeno 2072 rezultata za autora „missGASTRO”
slatko-slani Uskrs
Nova uskrsna tradicija: američka glazirana šunka
Bilo da je glazirana ili neglazirana, uskrsna šunka uvijek je odličan odabir. Imamo pravi američki recept - ova slatko-…
slani blagdani
DRUGAČIJI USKRS Muffini s mladim lukom i sirom
Slani će se muffini s mladim lukom izvrsno uklopiti uz druga jela na tvom proljetnom jelovniku..
kako nastaje recept
Darko Debić: "Voćne kremšnite su mi uspjele tek iz drugog pokušaja"
Jedan od omiljenih hrvatskih food blogera, Darko Debić, otkrio nam je gdje pronalazi inspiraciju za svoje recepte i ide…
Tips & tricks
Zašto treba sačuvati vodu u kojoj se kuhala tjestenina?
Od vode u kojoj se kuhala tjestenina napravi odličan umak i savršeno mekani kruh!
Naši favoriti
12 najboljih recepata za njoke od kojih rastu zazubice
Meki njoki idealan su dodatak svakom ručku, a posebno kada je u pitanju domaća varijanta istih. Narančasti, crveni ili …
klasik
Prefina čokoladna rolada - recept Marthe Stewart
S pahuljastim biskvitom i tučenim vrhnjem ne možeš pogriješiti. Ova čokoladna rolada pun je pogodak, Martha zna posao
mali blagdanski zalogaji
PRIPREME ZA USKRS 2 brza i fina recepta za punjena jaja
Punjena jaja neizostavna su uskrsna delicija. Donosimo 2 jednostavna recepta za punjena jaja koje ćeš pripremiti u tren…
TOPE SE U USTIMA!
BRZI RUČAK: Hrskave mini palačinke sa šunkom i sirom
Brze, jednostavne i savršeno ukusne slane palačinke sa šunkom i sirom nestaju s tanjura u tren oka...
najbolji savjet
Kako svaki put savršeno skuhati rižu
Kada radiš rižu kao prilog bitno je da zrna budu odvojena, nikako ljepljiva
univerzalno jelo
SVI IH VOLE Ćufte u sočnom umaku od rajčice
Imamo najbolji recept za ćufte u umaku od rajčice koje okusom (ali i izgledom) pariraju onima iz omiljenog restorana!
HELL'S KITCHEN HRVATSKA
Chiara promijenila tim: "Ne mogu vjerovati da mi je to napravio!"
Show "Hell's Kitchen Hrvatska" se zahuktava: kako je odlučio chef Tom Gretić, Chiara je promijenila tim, odnosno prešla…
tips & tricks
Kako pročistiti maslac i zašto je to važno
Pročišćeni maslac je onaj kojemu se, nakon što se rastopi, odstranjuju voda i bjelančevine, pri čemu ostaje čista mast …
zdravo i slasno
Najbolji prilog uz ribu: Blitva kratko kuhana u vodi
Blitva je savršen prilog uz ribu, bilo ovako sama, kratko kuhana i potom začinjena, ili pak s krumpirom. Isprobaj ovaj …
Uskrs u Esplanadi
Omiljeni zagrebački hotel već je spreman za Uskrs!
Kultni zagrebački hotel Esplanade savršeno je mjesto za obiteljski Uskrs: gurmanski užici, pjenušava dobrodošlica, sele…
slatki Uskrs
Zečići punjeni makom za najslađi Uskrs
Uskrsni stol nezamisliv je bez raznih peciva i kolačića, a mi smo se oduševili ovim receptom. Zečići punjeni makom laga…
brzo i zdravo
Omiljeni chef Stjepan Vukadin oduševio brzim jelima na Ledovoj kulinarskoj radi…
Sudionici Ledove kulinarske radionice pripremali su ukusna, a jednostavna jela idealna za nadolazeće blagdane
tips & tricks
Uz pomoć jednostavnog sastojka, sačuvaj lim za pečenje od hrđanja!
Prije no što baciš (skupi) lim za pečenje, daj mu još jednu ili dvije prilike. Imamo nekoliko savjeta...
novo mjesto
U popularnoj Tkalči otvoren novi steakhouse The Bull
Zagrepčani u posljednje vrijeme ne mogu bez dobrih steakova, i zato imamo super vijest - na mjestu nekadašnje Agave, na…
kad ti se žuri