Ivan Pažanin pripremio je jedinstven gastro & wine doživljaj u Hercegovini

Restoran Borak Restoran Vrelo Borak ugostio je poznatog chefa Ivana Pažanina.
Restoran Vrelo Borak ugostio je poznatog chefa Ivana Pažanina
Vidi originalni članak

Jedan od najpoznatijih hrvatskih chefova Ivan Pažanin u petak navečer pripremao je večeru u poznatom restoranu Vrelo Borak u Širokom Brijegu. Svojim je kulinarskim umijećem oduševio brojne ljubitelje ukusne hrane i izvrsne vinske kapljice.

Pažanin je pripremio večeru od 5 sljedova, a na meniju su bili tartar od mesa jadranskih kozica, aromatizirani krak hobotnice, domaći pljukanci s kapesantama, medaljoni od grdobine u umaku od svježeg crnog tartufa te suhe smokve u prošeku s kremom od mascarponea i cimeta. Ukusna jela pratila su pomno birana vrhunska KORLAT vina i LEDA voda. 

Gastro event izazvao je veliki interes javnost, budući da je ovo prvi takav event organiziran na području Hercegovine i Širokog Brijega. Iz restorana Vrelo Borak poručuju da je od najave eventa, za manje od jednog dana sav kapacitet bio rezerviran, a sam je događaj izazvao veliki interes javnosti, te se tražilo mjesto više.  

Restoran Vrelo Borak smješten je u srcu prirode, nedaleko od samog izvora rijeke Lištice, a poznati chef, kapljice izvrsnog vina, prirodna izvorska voda, bili su više nego dovoljni za odličnu gastronomsku večer. Organizatori se nadaju da će ovim događajem, kao i netaknutom prirodom i karakterističnim kulturnim identitetom, Hercegovina biti prepoznata i kao zanimljiva gastronomska regija.

 

Posjeti Gastro.hr