Najave 15. studenoga 2021.

Ivan Pažanin pripremio je jedinstven gastro & wine doživljaj u Hercegovini

Restoran Vrelo Borak ugostio je poznatog chefa Ivana Pažanina. foto: Restoran Borak
gastro postao gastro.24sata.hr
Restoran Vrelo Borak ugostio je poznatog chefa Ivana Pažanina

Jedan od najpoznatijih hrvatskih chefova Ivan Pažanin u petak navečer pripremao je večeru u poznatom restoranu Vrelo Borak u Širokom Brijegu. Svojim je kulinarskim umijećem oduševio brojne ljubitelje ukusne hrane i izvrsne vinske kapljice.

Pažanin je pripremio večeru od 5 sljedova, a na meniju su bili tartar od mesa jadranskih kozica, aromatizirani krak hobotnice, domaći pljukanci s kapesantama, medaljoni od grdobine u umaku od svježeg crnog tartufa te suhe smokve u prošeku s kremom od mascarponea i cimeta. Ukusna jela pratila su pomno birana vrhunska KORLAT vina i LEDA voda. 

 | Author: Restoran Borak Ivan Pažanin kuhao je u restoranu Vrelo Borak foto: Restoran Borak

Gastro event izazvao je veliki interes javnost, budući da je ovo prvi takav event organiziran na području Hercegovine i Širokog Brijega. Iz restorana Vrelo Borak poručuju da je od najave eventa, za manje od jednog dana sav kapacitet bio rezerviran, a sam je događaj izazvao veliki interes javnosti, te se tražilo mjesto više.  

 | Author: Restoran Borak Korlat vina, foto: Restoran Borak

Restoran Vrelo Borak smješten je u srcu prirode, nedaleko od samog izvora rijeke Lištice, a poznati chef, kapljice izvrsnog vina, prirodna izvorska voda, bili su više nego dovoljni za odličnu gastronomsku večer. Organizatori se nadaju da će ovim događajem, kao i netaknutom prirodom i karakterističnim kulturnim identitetom, Hercegovina biti prepoznata i kao zanimljiva gastronomska regija.

 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.