Iz Esplanade ti blagdane mogu "dostaviti" limuzinom. Evo što sve nude...

Arhiva hotela Esplanade
Iz Esplanade stižu lijepe vijesti; nude drive-through uslugu te jedinstvenu dostavu hrane limuzinom...
Vidi originalni članak

Hotel Esplanade u vrijeme Adventa uvijek uspije nadmašiti sam sebe – i dekoracijama i ponudom. Blagdanskog im duha ne nedostaje ni ove godine, samo što je poprimio malo drugačiju formu. Naime, objavili su kako kreću s pripremom hrane za van, koju je moguće naručiti i preuzeti u sigurnosti vlastitog vozila. Za one kojima nije zgodna drive-through usluga, omogućena je i jedinstvena dostava hrane limuzinom.

Blagdanska ponuda Esplanade na tvom stolu...

Bogata ponuda uključuje 20-ak jela i niz tradicionalnih blagdanskih slastica. Osim klasičnih porcija za jednu osobu, dostupno je i nekoliko obiteljskih opcija, poput rolane teleće plećke s krumpirom, pečene patke s mlincima te brancina s pečenim povrćem. Na jelovniku su i legendarni štrukli, u standardnom te gluten free izdanju, a bio bi grijeh ne izdvojiti i suhe blagdanske kolačiće te božićni kuglof sa suhim voćem. 

Priprema hrane kreće nakon narudžbe i uplate pa imaj na umu da kompleksnija jela moraš naručiti nekoliko sati ranije. Cijeli jelovnik, cijene te vrijeme potrebno za pripremu pogledaj ovdje. 

Kako naručiti?

Božićna edicija za van dostupna je svakog dana između 11 i 22 sata, a može se naručiti putem telefona, Vibera, WhatsAppa na broj 091 604 2257 ili e-maila E. xmas@esplanade.hr. Pripreme kreće nakon što naručitelj pošalje potvrdu uplate, koja se može izvršiti bankovnom uplatom ili putem aplikacije Keks Pay. 

Narudžbe se preuzimaju u automobilu, na stražnjem ulazu hotela, u dogovorenom terminu. Druga je opcija već spomenuta dostava limuzinom, a cijena usluge je na upit.

Posjeti Gastro.hr