Najave 02. prosinca 2020.

Iz Esplanade ti blagdane mogu "dostaviti" limuzinom. Evo što sve nude...

foto: Arhiva hotela Esplanade
gastro postao gastro.24sata.hr
Iz Esplanade stižu lijepe vijesti; nude drive-through uslugu te jedinstvenu dostavu hrane limuzinom...

Hotel Esplanade u vrijeme Adventa uvijek uspije nadmašiti sam sebe – i dekoracijama i ponudom. Blagdanskog im duha ne nedostaje ni ove godine, samo što je poprimio malo drugačiju formu. Naime, objavili su kako kreću s pripremom hrane za van, koju je moguće naručiti i preuzeti u sigurnosti vlastitog vozila. Za one kojima nije zgodna drive-through usluga, omogućena je i jedinstvena dostava hrane limuzinom.

 | Author: Arhiva hotela Esplanade foto: Arhiva hotela Esplanade

Blagdanska ponuda Esplanade na tvom stolu...

Bogata ponuda uključuje 20-ak jela i niz tradicionalnih blagdanskih slastica. Osim klasičnih porcija za jednu osobu, dostupno je i nekoliko obiteljskih opcija, poput rolane teleće plećke s krumpirom, pečene patke s mlincima te brancina s pečenim povrćem. Na jelovniku su i legendarni štrukli, u standardnom te gluten free izdanju, a bio bi grijeh ne izdvojiti i suhe blagdanske kolačiće te božićni kuglof sa suhim voćem. 

Priprema hrane kreće nakon narudžbe i uplate pa imaj na umu da kompleksnija jela moraš naručiti nekoliko sati ranije. Cijeli jelovnik, cijene te vrijeme potrebno za pripremu pogledaj ovdje. 

 | Author: Arhiva hotela Esplanade foto: Arhiva hotela Esplanade

Kako naručiti?

Božićna edicija za van dostupna je svakog dana između 11 i 22 sata, a može se naručiti putem telefona, Vibera, WhatsAppa na broj 091 604 2257 ili e-maila E. xmas@esplanade.hr. Pripreme kreće nakon što naručitelj pošalje potvrdu uplate, koja se može izvršiti bankovnom uplatom ili putem aplikacije Keks Pay. 

Narudžbe se preuzimaju u automobilu, na stražnjem ulazu hotela, u dogovorenom terminu. Druga je opcija već spomenuta dostava limuzinom, a cijena usluge je na upit.

 | Author: Arhiva hotela Esplanade foto: Arhiva hotela Esplanade

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.