BRZO I UKUSNO Hrskavi keksići od samo četiri sastojka Keksići su gotovi za dvadesetak minuta, a možeš ih poslužiti za doručak, uz kavu ili za večeru... Recepti
najvažniji obrok dana Pripremili smo šest doručaka s jajima. Isprobaj ih i ti! Ako su ti jaja pri vrhu liste najdražih namirnica, trebala bi isprobati ovih šest doručaka Recepti
DOBAR TEK Pripremi sočnu mesnu štrucu u lisnatom tijestu Mesna štruca je pravi klasik - jednostavan i brzo gotov. Ako je dugo niste spremali, svakako je poslužite ovog vikenda … Recepti
PRAVA POSLASTICA Slatka večer uz liker od bijele čokolade Imamo recept za najukusniji domaći liker od bijele čokolade! Recepti
na listi poklona...ma Mahunu vanilije iskoristi za pripremu odličnih poklona Domaći ekstrakt od vanilije i vanilin šećer izvanredni su blagdanski pokloni za tvoje najmilije, a dobro će ti poslužit… Špajza
autorica matejka buča Želiš svaki dan nešto novo na tanjuru? Ovo je kuharica za tebe! Nakon uspješnog prvijenca Svaki dan, Matejka Buča predstavila je svoju drugu kuharicu, simbolično nazvanu Svaki dan neš… Najave
za slađe jutro... Pripremili smo četiri odlična doručka za čokoljupce! Ovi su recepti rezervirani za ekipu koja dan uvijek započinje slatkim Recepti
rujanski noviteti Meet Mia je u ponudu uvrstila proizvode za vegane! Slastičarnica Meet Mia po prvi put nudi veganske torte, a imaju i vegan friendly opcije za brunch Najave
if it sparks joy Do uredne kuhinje uz zlatne savjete Marie Kondo Ako te čeka sezonska generalka, možda će ti u pospremanju i organizaciji pomoći zlatni savjeti popularne Marie Kondo, J… Špajza
slavlje u hrvatskoj Još tri restorana zaradila su Michelinovu zvjezdicu! Michelin je 10 hrvatskih restorana nagradio sa zvjezdicama, a na prestižnom popisu su i tri nova Najave
za sedmi rođendan... Zmajska pivovara predstavila je novog zmaja! Zmajska pivovara proslavila je sedmi rođendan svojih prvijenaca, piva Pale Ale i Porter, uz novi vizualni identitet Najave
savjeti za skladištenje Znamo gdje i kako trebaš čuvati svoju zalihu čokolade Treba li čokoladu držati u hladnjaku? Razriješit ćemo dilemu i odgovoriti na još neka česta pitanja Špajza
kata brunch bar Isprobaj Katine bezglutenske keksiće s kakaom Po recept za prhke keksiće otišli smo u Kata brunch bar, friški lokal u centru Zagreba specijaliziran za bezglutensku p… Recepti
zlatno pravilo Tijesto za kekse treba odstajati u hladnjaku. I točka Kekse zaista ne treba požurivati i to je prvo pravilo. Ako ih pripremaš, rezerviraj pola sata vremena za hlađenje Špajza
recept iz ficleka Foto vodič za pripremu klasičnih knedli sa šljivama Po recept za knedle otišli smo u Ficlek, urbanu gostionicu u kojoj se poslužuju starozagrebački klasici Recepti
zaobiđi zamke Pripremi snijeg od bjelanjaka kao profesionalac Mučiš se s pripremom snijega od bjelanjaka? Pripremili smo uputstva za pripremu Špajza
ljeto bez pećnice Podloge za cheesecake i pite (koje se ne peku) Zbog visokih temperatura ne trebaš odustati od pripreme slastica, već trebaš lukavo izbjeći pećnicu Recepti
put do savršenstva Pripremaš domaći sladoled? Izbjegni opasne zamke! Vodimo te do savršeno kremastog sladoleda iz kućne radinosti Špajza
ljetni gušti Rashladi se ljetnim izdanjima smoothieja Uživaj u kombinacijama okusa koji su tipično ljetni, ali ne i dosadni Recepti
hit ljetna destinacija U Rougemarin Parku čeka te izbor koktela s potpisom! Rougemarin Park sljedećih će 40 dana biti odredište za one koji vole popiti dobar koktel Najave