ljetni gušti Rashladi se ljetnim izdanjima smoothieja Uživaj u kombinacijama okusa koji su tipično ljetni, ali ne i dosadni Recepti
uz kuglicu sladoleda... Neodoljiva savijača s grizom i trešnjama I uz kupovne kore za savijače možeš pripremiti desert za pamćenje... Recepti
BRZO I UKUSNO Hrskavi keksići od samo četiri sastojka Keksići su gotovi za dvadesetak minuta, a možeš ih poslužiti za doručak, uz kavu ili za večeru... Recepti
najvažniji obrok dana Pripremili smo šest doručaka s jajima. Isprobaj ih i ti! Ako su ti jaja pri vrhu liste najdražih namirnica, trebala bi isprobati ovih šest doručaka Recepti
PRAVA POSLASTICA Slatka večer uz liker od bijele čokolade Imamo recept za najukusniji domaći liker od bijele čokolade! Recepti
na listi poklona...ma Mahunu vanilije iskoristi za pripremu odličnih poklona Domaći ekstrakt od vanilije i vanilin šećer izvanredni su blagdanski pokloni za tvoje najmilije, a dobro će ti poslužit… Špajza
autorica matejka buča Želiš svaki dan nešto novo na tanjuru? Ovo je kuharica za tebe! Nakon uspješnog prvijenca Svaki dan, Matejka Buča predstavila je svoju drugu kuharicu, simbolično nazvanu Svaki dan neš… Najave
za slađe jutro... Pripremili smo četiri odlična doručka za čokoljupce! Ovi su recepti rezervirani za ekipu koja dan uvijek započinje slatkim Recepti
rujanski noviteti Meet Mia je u ponudu uvrstila proizvode za vegane! Slastičarnica Meet Mia po prvi put nudi veganske torte, a imaju i vegan friendly opcije za brunch Najave
slavlje u hrvatskoj Još tri restorana zaradila su Michelinovu zvjezdicu! Michelin je 10 hrvatskih restorana nagradio sa zvjezdicama, a na prestižnom popisu su i tri nova Najave
za sedmi rođendan... Zmajska pivovara predstavila je novog zmaja! Zmajska pivovara proslavila je sedmi rođendan svojih prvijenaca, piva Pale Ale i Porter, uz novi vizualni identitet Najave
kata brunch bar Isprobaj Katine bezglutenske keksiće s kakaom Po recept za prhke keksiće otišli smo u Kata brunch bar, friški lokal u centru Zagreba specijaliziran za bezglutensku p… Recepti
zlatno pravilo Tijesto za kekse treba odstajati u hladnjaku. I točka Kekse zaista ne treba požurivati i to je prvo pravilo. Ako ih pripremaš, rezerviraj pola sata vremena za hlađenje Špajza
recept iz ficleka Foto vodič za pripremu klasičnih knedli sa šljivama Po recept za knedle otišli smo u Ficlek, urbanu gostionicu u kojoj se poslužuju starozagrebački klasici Recepti
čas posla Isprobaj hrskave keksiće od samo dva sastojka! Zrele banane i listići kokosa idealna su kombinacija... Recepti
zaobiđi zamke Pripremi snijeg od bjelanjaka kao profesionalac Mučiš se s pripremom snijega od bjelanjaka? Pripremili smo uputstva za pripremu Špajza
ljeto bez pećnice Podloge za cheesecake i pite (koje se ne peku) Zbog visokih temperatura ne trebaš odustati od pripreme slastica, već trebaš lukavo izbjeći pećnicu Recepti
put do savršenstva Pripremaš domaći sladoled? Izbjegni opasne zamke! Vodimo te do savršeno kremastog sladoleda iz kućne radinosti Špajza
hit ljetna destinacija U Rougemarin Parku čeka te izbor koktela s potpisom! Rougemarin Park sljedećih će 40 dana biti odredište za one koji vole popiti dobar koktel Najave
kuharski trikovi U receptu je naveden smeđi maslac? Evo kako ga pripremiti... Smeđi maslac jelima daje bogat, orašasti okus. Možeš ga pripremiti za manje od 10 minuta Špajza