Najave 25. svibnja 2021.

Kavantura je predstavila specialty kavu u kapsulama!

Kavantura je predstavila kapsule s kavom kompatibilne Nespresso aparatima foto: KAVANTURA
gastro postao gastro.24sata.hr
Kavantura je predstavila dva noviteta - kapsule sa specijalitetnim kavama te beskofeinsku kavu...

Kavantura, jedan od omiljenih zagrebačkih specialty coffee shopova, novi je tjedan započela s novim proizvodima. Predstavili su kavu u kompostabilnim i biorazgradivim kapsulama koje su kompatibilne Nespresso aparatima. 

U Kavanturi kupuju svježe ubrana i obrađena zrna kave najviše kvalitete te ih prže u malim količinama. Trenutno u ponudi imaju šest brendova, od single origin pa do blendova, a novitet je i kava bez kofeina pod nazivom "Prva brzina". Sve iz ponude dostupno je u zrnu, mljeveno prema želji, a odsad i u praktičnim eko kapsulama.

 | Author: Kavantura foto: Kavantura

Pakiranje sadrži deset kapsula, a cijena ovisi o vrsti kave. Cijene se kreću od 28 kuna, koliko je potrebno izdvojiti za blend "Kavijatičar", pa do 39 kuna za single origin kavu "Gospon Kavomir".

Što se tiče kupnje i preuzimanja, imaš nekoliko opcija. Na webshopu možeš naručiti željeni proizvod i dogovoriti vrijeme kada ćeš ga pokupiti u Kavanturi u Horvaćanskoj. Na području Zagreba dostavljaju narudžbe u iznosu većem od 50 kuna, a surađuju i s vanjskom dostavnom službom za narudžbe izvan grada. Također se možeš odlučiti i za pretplatu na tjednoj, dvotjednoj ili mjesečnoj razini, prema svojim preferencijama i količini kave koja ti je potrebna u navedenom periodu.

Sve informacije o kavama i dostavi možeš potražiti na web stranici Kavanture. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kavantura (@kavantura)

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.