King Majestic je najbolji sladoled na svijetu - dokazano

Ledo
Nama nitko ne treba reći da imamo najbolje sladolede na svijetu, mi to znamo. Ali sad to isto zna i svijet, a mi samo kimamo glavom. King Majestic je najbolji. Na svijetu.
Vidi originalni članak

Kad ne znaš koji bi sladoled i pogled ti leti po onim poznatim kartonima, na kraju uvijek kažeš: King! Je li ti se to dogodilo već? Da, King je stvarno naš kralj sladoleda, bez pretjerivanja. Naravno, ovisno o tom ukusu odabrat ćeš neki koji ti je bliži, a u posljednje je vrijeme nama to često – King Majestic. A sad imamo i dokaz da nismo samo pristrani…

King Majestic, omiljeni sladoled okusa cheesecakea, borovnice i bijele čokolade, opravdao je epitet vladara okusa i osvojio prestižnu svjetsku nagradu za – najbolji sladoled na svijetu. Ovu je „krunidbu“ odobrilo i odradilo Međunarodno udruženje proizvođača sladoleda (IICC – International Ice Cream Consortium) na svojoj redovnoj godišnjoj konferenciji, nakon prezentacije i kušanja sladoleda proizvedenih diljem svijeta.

Najbolji na svijetu

King Majestic satkan je od vrhunske sladoledne mase okusa cheesecakea s tekućim punjenjem od borovnice, dvostrukim preljevom od borovnice i bijele čokolade te hrskavim posipom žitarica. Pa tko to ne bi okrunio kao najbolje od najboljeg? Nije uopće čudno da je ovaj sladoled bio pravi hit tek završenog ljeta!

Svi King sladoledi iznimno su popularni, a priča o ovom sladoledu počela je s King Classic sladoledom koji je u prodaju stigao još 1995. godine. Tijekom više od dva desetljeća, lansirano je preko 30 jedinstvenih i do tada nespojivih kombinacija okusa koji bi odmah pronašli put do srca potrošača. Svi su redom pripremljeni od premium sastojaka, pa je i okus takav i ne čudi da su upravo King sladoledi postali simbol vječne vrijednosti koja ne podliježe prolaznim trendovima.

King stalno podsjeća potrošače da je sasvim u redu biti odvažan i nije uvijek potrebno slijediti pravila, pa je tako poznata njegova komunikacijska platforma #breakingrules. Ovaj put još je jednom dokazao da je moguće stvarati vlastita pravila, pa tako sladoled svjetske kvalitete može doći i iz jedne male zemlje. Jer, tko kaže da ne možeš biti najbolji na svijetu?

Posjeti Gastro.hr