Najave 21. studenoga 2022.

King Majestic je najbolji sladoled na svijetu - dokazano

foto: Ledo
gastro postao gastro.24sata.hr
Nama nitko ne treba reći da imamo najbolje sladolede na svijetu, mi to znamo. Ali sad to isto zna i svijet, a mi samo kimamo glavom. King Majestic je najbolji. Na svijetu.

Kad ne znaš koji bi sladoled i pogled ti leti po onim poznatim kartonima, na kraju uvijek kažeš: King! Je li ti se to dogodilo već? Da, King je stvarno naš kralj sladoleda, bez pretjerivanja. Naravno, ovisno o tom ukusu odabrat ćeš neki koji ti je bliži, a u posljednje je vrijeme nama to često – King Majestic. A sad imamo i dokaz da nismo samo pristrani…

King Majestic, omiljeni sladoled okusa cheesecakea, borovnice i bijele čokolade, opravdao je epitet vladara okusa i osvojio prestižnu svjetsku nagradu za – najbolji sladoled na svijetu. Ovu je „krunidbu“ odobrilo i odradilo Međunarodno udruženje proizvođača sladoleda (IICC – International Ice Cream Consortium) na svojoj redovnoj godišnjoj konferenciji, nakon prezentacije i kušanja sladoleda proizvedenih diljem svijeta.

Najbolji na svijetu

King Majestic satkan je od vrhunske sladoledne mase okusa cheesecakea s tekućim punjenjem od borovnice, dvostrukim preljevom od borovnice i bijele čokolade te hrskavim posipom žitarica. Pa tko to ne bi okrunio kao najbolje od najboljeg? Nije uopće čudno da je ovaj sladoled bio pravi hit tek završenog ljeta!

 | Author: Ledo foto: Ledo

Svi King sladoledi iznimno su popularni, a priča o ovom sladoledu počela je s King Classic sladoledom koji je u prodaju stigao još 1995. godine. Tijekom više od dva desetljeća, lansirano je preko 30 jedinstvenih i do tada nespojivih kombinacija okusa koji bi odmah pronašli put do srca potrošača. Svi su redom pripremljeni od premium sastojaka, pa je i okus takav i ne čudi da su upravo King sladoledi postali simbol vječne vrijednosti koja ne podliježe prolaznim trendovima.

King stalno podsjeća potrošače da je sasvim u redu biti odvažan i nije uvijek potrebno slijediti pravila, pa je tako poznata njegova komunikacijska platforma #breakingrules. Ovaj put još je jednom dokazao da je moguće stvarati vlastita pravila, pa tako sladoled svjetske kvalitete može doći i iz jedne male zemlje. Jer, tko kaže da ne možeš biti najbolji na svijetu?

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.