Lošinjski Alfred Keller najbolji je hotelski fine dining restoran u Europi

missGASTRO Lošinjski restoran Alfred Keller proglašen je najboljim fine dinning hotelskim restoranom u Europi
Restoran Alfred Keller nalazi se u sklopu Boutique Hotela Alhambra, ima jednu Michelinovu zvjezdicu, a kuhinju vodi sjajan mladi chef Michael Gollenz
Vidi originalni članak

Dva nagrađivana lošinjska restorana – Alfred Keller i Matsunoki nastavljaju se probijati na svjetski gastronomski vrh, što su potvrdili i novim globalno prepoznatim priznanjima World Culinary Awards.

Restoran Alfred Keller, smješten u jednom od 10 najboljih europskih hotela – Boutique Hotelu Alhambra, dobitnik je prestižne nagrade Best in Europe, a važnim priznanjem nagrađen je i japanski restoran Matsunoki, smješten u hotelu Bellevue, kojem je dodijeljena nagrada Best in Croatia za najbolji hotelski restoran u Hrvatskoj.

 

Dodijeljeni trofeji Chef godine prema izboru gastronomskog vodiča Gault&Millau Croatia je...

 

Restoran Alfred Keller može se pohvaliti i prestižnom Michelinovom zvjezdicom, a sve zahvaljujući talentiranom mladom chefu Michaelu Gollenzu, kojeg je i renomirani vodič Gault & Millau Croatia nagradio titulom Velikog chefa sutrašnjice.

Nagradu Best in Europe restoran Alfred Keller osvojio je ispred globalno priznatog restorana Four Seasons Paris' Le Cinq koji ima  tri Michelinove zvjezdice.

Nagrade Best in Europe i Best in Croatia dodjeljuju se u sklopu World Culinary Awards, i to na na temelju glasova kulinarskih profesionalaca, predstavnika medija i potrošača diljem svijeta.

 

Taste the Mediterranean Večere chefova s Michelinovim zvjezdicama možeš kušati na festivalu Taste the Mediterranean Gastro ponuda Zagreba Vodič kroz najbolje restorane u Zagrebu i okolici: stiglo je prvo izdanje svjetskog vodiča Gault&Millau!

 

Posjeti Gastro.hr