Postanite stručnjak za vina uz još jednu Malu vinsku školu

Centar za kulturu prehrane
"Vino se ne pije tek da bi se nešto popilo. Da bi se ugasila žeđ. Nije ono za jednu čašu s nogu. Ne. Ono zaslužuje mnogo više od toga." Pridružite se Maloj vinskoj školi ovog ponedjeljka, 27. studenog, i saznajte što to vino zaslužuje!
Vidi originalni članak

Centar za kulturu prehrane donosi još jednu vinsku radionicu u suradnji s Vivat finim vinima. Nakon uspješne posljednje održane, zbog velikog interesa, Vinska škola ide dalje. 

 

 

Na radionici možete upoznati različite sorte, okuse koje stvaraju, utjecaj pojedinih elemenata na konačni okus vina (sunce, tlo, sorta), sparivanje vina i hrane te kako kušati vino - kako ga doživjeti u potpunosti i kako znati što očekivati od određenog vina i kako to prepoznati. 
 

 

Radionicu će voditi stručni, iskusni predavač i prijatelj Centra za kulturu prehrane dr. sc. Srđan Lisac, koji je svoje znanje stekao na prestižnoj londonskoj školi Wine and Spirits Education Trust. Uz ovaj, Srđan Lisac vodi i certificirane WSET tečajeve razine 1, 2 i 3 U Centru za kulturu prehrane. 

 

 

Tečaj koji će održati ovog ponedjeljka namjenjen je početnicima, ali i naprednim vinoljupkama i vinoljupcima. Također, svi polaznici dobit će popust na odabrana Vivat fina vina. Detalje potražite na stranici Centra za kulturu prehrane i njihovoj Facebook stranici.

 

 

Posjeti Gastro.hr