Najave 24. studenoga 2017.

Postanite stručnjak za vina uz još jednu Malu vinsku školu

Centar za kulturu prehrane
gastro postao gastro.24sata.hr
"Vino se ne pije tek da bi se nešto popilo. Da bi se ugasila žeđ. Nije ono za jednu čašu s nogu. Ne. Ono zaslužuje mnogo više od toga." Pridružite se Maloj vinskoj školi ovog ponedjeljka, 27. studenog, i saznajte što to vino zaslužuje!

Centar za kulturu prehrane donosi još jednu vinsku radionicu u suradnji s Vivat finim vinima. Nakon uspješne posljednje održane, zbog velikog interesa, Vinska škola ide dalje. 

 

 | Author: Centar za kulturu prehrane Centar za kulturu prehrane

 

Na radionici možete upoznati različite sorte, okuse koje stvaraju, utjecaj pojedinih elemenata na konačni okus vina (sunce, tlo, sorta), sparivanje vina i hrane te kako kušati vino - kako ga doživjeti u potpunosti i kako znati što očekivati od određenog vina i kako to prepoznati. 
 

 

Radionicu će voditi stručni, iskusni predavač i prijatelj Centra za kulturu prehrane dr. sc. Srđan Lisac, koji je svoje znanje stekao na prestižnoj londonskoj školi Wine and Spirits Education Trust. Uz ovaj, Srđan Lisac vodi i certificirane WSET tečajeve razine 1, 2 i 3 U Centru za kulturu prehrane. 

 

 | Author: Centar za kulturu prehrane Centar za kulturu prehrane

 

Tečaj koji će održati ovog ponedjeljka namjenjen je početnicima, ali i naprednim vinoljupkama i vinoljupcima. Također, svi polaznici dobit će popust na odabrana Vivat fina vina. Detalje potražite na stranici Centra za kulturu prehrane i njihovoj Facebook stranici.

 

 | Author: Centar za kulturu prehrane Centar za kulturu prehrane

 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.