Najave 24. studenoga 2017.

Postanite stručnjak za vina uz još jednu Malu vinsku školu

foto: Centar za kulturu prehrane
gastro postao gastro.24sata.hr
"Vino se ne pije tek da bi se nešto popilo. Da bi se ugasila žeđ. Nije ono za jednu čašu s nogu. Ne. Ono zaslužuje mnogo više od toga." Pridružite se Maloj vinskoj školi ovog ponedjeljka, 27. studenog, i saznajte što to vino zaslužuje!

Centar za kulturu prehrane donosi još jednu vinsku radionicu u suradnji s Vivat finim vinima. Nakon uspješne posljednje održane, zbog velikog interesa, Vinska škola ide dalje. 

 

 | Author: Centar za kulturu prehrane foto: Centar za kulturu prehrane

 

Na radionici možete upoznati različite sorte, okuse koje stvaraju, utjecaj pojedinih elemenata na konačni okus vina (sunce, tlo, sorta), sparivanje vina i hrane te kako kušati vino - kako ga doživjeti u potpunosti i kako znati što očekivati od određenog vina i kako to prepoznati. 
 

 

Radionicu će voditi stručni, iskusni predavač i prijatelj Centra za kulturu prehrane dr. sc. Srđan Lisac, koji je svoje znanje stekao na prestižnoj londonskoj školi Wine and Spirits Education Trust. Uz ovaj, Srđan Lisac vodi i certificirane WSET tečajeve razine 1, 2 i 3 U Centru za kulturu prehrane. 

 

 | Author: Centar za kulturu prehrane foto: Centar za kulturu prehrane

 

Tečaj koji će održati ovog ponedjeljka namjenjen je početnicima, ali i naprednim vinoljupkama i vinoljupcima. Također, svi polaznici dobit će popust na odabrana Vivat fina vina. Detalje potražite na stranici Centra za kulturu prehrane i njihovoj Facebook stranici.

 

 | Author: Centar za kulturu prehrane foto: Centar za kulturu prehrane

 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.