Što su skuhali Ribafish i Saša Lozar?

Luka Stanzl/PIXSELL ;Ribafish je ugostio pjevača i voditelja Sašu Lozara, a zanimljivih tema nije nedostajalo.
Uskoro ti donosimo special edition kulinarsku emisiju "U Express loncu s Ribafishem". Ovog puta poznati voditelj i gastro bloger ugostit će pjevača i voditelja Sašu Lozara. Kako im je bilo saznat ćeš u videu!
Vidi originalni članak

Ribafish je ugostio pjevača i voditelja Sašu Lozara, a zanimljivih tema nije nedostajalo. Zajedno su pripremili hobotnicu "a la ispod peke" s krumpirima i čokoladne muffine s pivom, a o čemu su pričali i što su još kuhali saznat ćeš uskoro na portalu missGastro.

Sponzor "Express lonca s Ribafishem" je Gorenje, s novom generacijom ugradbenih pećnica koje prepoznaju tvoje navike! Inovativno dizajnersko rješenje omogućava veću unutrašnjost pećnice te potpunu iskoristivost širine pećnice. Na svakoj posudi za pečenje ima više prostora, a superiorna tehnologija osigurat će jednako pečenu hranu na svim razinama.

Također, od sada možeš uživati u hrskavosti i ukusu pržene hrane bez dodatnih kalorija. ExtraSteam metoda intenzivnog pečenja vrućim zrakom ne zahtijeva nikakve masnoće, a uz kombinaciji s posebnom perforiranom posudom za pečenje (ovisno o modelu pećnice), postići ćeš još bolje rezultate pečenja.

AirFry metoda pogodna je za manje komade mesa, ribe, povrća ili polu-pripremljene zamrznute hrane, poput pommes-fritesa ili "chicken nuggetsa". Tu su još i ExtraSteam funkcija za jednostavniji način pečenja na pari i pizza funkcija koja osigurava pripremu najbolje pizze u gradu. 

Prati missGastro Facebook i portal jer uskoro stiže video!

Gorenje ugradbene pećnice omogućuju inovativan i jednostavniji proces pečenja! ExtraSteam program stvara savršeno parno okruženje, koje osigurava da se kruh lijepo digne za vrijeme pečenja i dobije hrskavu koricu. Pizza program posebno je osmišljen kako bi ti pomogao ispeći savršenu pizzu, focacciu, somun i slične pečene delicije. Sve ove funkcije prati inovativno dizajnersko rješenje koje omogućava veću unutrašnjost pećnice te potpunu iskoristivost širine pećnice. 

 

Posjeti Gastro.hr