Tiramisu maritozzi novi su hit među sladokuscima

Instagram @noel_breadndeli Tiramisu maritozzi
Tiramisu maritozzi osvježenje su u ponudi pekarnice Noel Bread&Deli, koja je ovim talijanskim pecivima počela osvajati zagrebačku publiku početkom godine. A sada nude već treći okus
Vidi originalni članak

Hit slastica iz zagrebačke pekarnice Noel Bread&Deli, smještene uz istoimeni restoran koji je jedini u Zagrebu s Michelinovom zvjezdicom, popularni maritozzi, dobili su novi okus. Ovaj put inspiracija za novi okus bila je druga popularna talijanska slastica – tiramisu, pa tako novu verziju Noelovih maritozza krase okusi čokolade i kave.

Novi Tiramisu maritozzi iz Noelove pekarnice kombinacija su mekanog peciva s kakaom, natopljenog sirupom od kave, ruma i amaretta, te punjenog laganom mascarpone kremom te su posuti komadićima kakaa. Cijena im je, baš kao i onima iz originalne ponude, 3,80 eura po komadu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Noel Bread&Deli (@noel_breadndeli)

Početkom godine ova slatka talijanska peciva, punjena finom prozračnom kremom, osvojila su kupce okusima rogača i kandirane naranče, a za Valentinovo osmislili su i posebnu verziju maritozza koja je bila u prodaji samo dva dana. Njihovi ružičasti maritozzi za zaljubljene bili su napravljeni od prozračnog brioche tijesta sa suhim brusnicama, namočenog likerom od višanja te punjeni džemom od brusnica, kremom od ruže i s glazeom od ruže i brusnica.

Za ukusne maritozze, ali i druge delicije iz pekarnice Noel Bread&Deli, zaslužan je dvojac – pekar Nikša Mandić i slastičarka Selest Ulrich. Jedva čekamo vidjeti što nam sljedeće spremaju!

 

novo mjesto Popularni Bread Club otvoren i na Britancu, a vlasnici već traže šestu lokaciju

 

Posjeti Gastro.hr