Winter Garden u Opatiji oduševljava atmosferom, ali i ponudom hrane i pića

Robert Pichler Winter Garden u Opatiji
Odlična hrana i pića - od toplih i hladnih koktela do vrhunskih vina, te glazba uživo i savršen blagdanski ugođaj aduti su adventa Winter Garden u Opatiji koji su mnogi posjetitelji proglasili - najljepšim
Vidi originalni članak

Predivni blagdanski ukrasi, mnoštvo lampica, primamljivi mirisi i okusi te dobro društvo i odlična zabava, sve to ima Winter Garden u Opatiji koji su brojni posjetitelji već opisali kao – najljepši advent u Hrvatskoj. Smješten ispred paviljona Juraj Šporer, advent Winter Garden već godinama oduševljava posjetitelje, a ove godine organizatori su nadmašili sami sebe uređenjem, ali i ponudom hrane i pića te odlične zabave.

Osim u bajkovitoj atmosferi Winter Gardena, posjetitelji ovog hit adventa mogu uživati u odličnoj hrani – od malih zalogaja, do konkretnih domaćih jela, kao i u vrhunskim pićima – od toplih zimskih koktela, preko klasičnih koktela i domaćih i stranih žestokih pića, pa sve do vrhunskih vina, kave, čaja, vruće čokolade te bezalkoholnih pića. Istražili smo ponudu hrane na Winter Gardenu te donosimo naš izbor.

Iz ponude nazvane "Onako, baš domaće!" probali bismo baš sve, a tu su jela Gulaš style, Ćufte Mediteraneo i Brudet. Tu su i dvije vrste kobasica (Grilada ili Purolina) u pecivu, s prilozima. Nude se i mali zalogaji poput salame, pancete i pršuta, inćuna ili sira grana padano, dok se u ponudi "Kornet pun gušta" mogu kušati starinska kobasica i ružmarin kobasica te grana padano.

Hit adventa Winter Garden definitivno su i zimski, topli kokteli maštovitih naziva, pripremljeni od proizvoda destilerije Aura – Teranino winter, Winter hot fig, Passion 78, Karbun Greench, Full moon, Winter sun, Winter Jack apple te Rum punch. Tu je i bezalkoholni koktel za najmlađe.

Izvrsna je i ponuda žestokih pića te hladnih koktela kreiranih od njih, a ono što oduševljava je vinska ponuda kakvu nismo primijetili niti na jednom adventu u hrvatskoj. Izbor vina je širok i odličan - od vrhunskih domaćih pjenušaca do mirnih vina iz Hrvatske, s naglaskom na ona iz Istre. Naravno, niti jedan advent ne može proći bez kuhanog vina, a na opatijskom Winter Gardenu i ono je vrhunsko.

Još jedan adut Winter Gardena svakako je i odlična glazba uživo koja svim posjetiteljima jamči odličnu zabavu, a na pozornici se iz dana u dan izmjenjuju sjajni lokalni glazbenici Dario Terglav i Adriano. Na Badnjak posjetitelje čeka glazba uživo te DJ, a zabava će trajati od 13 sati pa sve do 4 sata ujutro. Odličan provod priprema se u opatijskom Winter Gardenu i za doček Nove godine, a zabava će ponovno trajati do 4 ujutro.

 

Posjeti Gastro.hr