Chili fusion streetfood: Nova porečka meka s potpisom Vida Nikolića!

Vid Nikolić
Biser hrvatskog i istarskog turizma, prekrasan i opjevan Poreč, ove će godine uz niz ostalih objekata brze i spore hrane dobiti jedan novitet! O njemu razgovaramo s velikim znalcem, chefom Vidom Nikolićem koji nas je još na zagrebačkom Adventu i još prije toga u Timeu oduševio svojim fantastičnim kombinacijama
Vidi originalni članak

Što je Chili fusion streetfood?
Pa kako mu i samo ime kaže, streetfood lokal, s manjom terasom za 20 ljudi, i takeout hranom u ekološkoj kartonskoj ambalaži. Adresa je Ribarski trg 1, i nadamo se da ćemo unijeti dašak svježine na porečku scenu.

Što nam nudite?
Nudimo većinom azijska jela, popularne street food varijante kao sto je kineska Kung Pao svinjetina, thai Satay piletina, havajski Tuna poke, japanska Katsu piletina, i sve to u obliku sendviča ili u zdjeli, s rižom kao bazom. Također ćemo imati, s Adventa proslavljen sticky toffee puding u ljetnoj varijanti, s više citrusa, suhim smokvama, datuljama i sladoledom. Da, bombastično, morate priznati!



Koja vam je filozofija?
Filozofija nam je dati ljudima vrhunski hranu spremljenu s kvalitetnim sastojcima i pametnim kuharskim tehnikama, s okusima restoranske kvalitete, a sve opet upakirano u fun street food formatu.



Kako se mislite boriti s konkurencijom?
S konkurencijom se ne mislimo boriti, mi želimo oplemeniti porečku street food scenu i naći svoje mjesto za one goste koji žele probati nešto novo i drugačije.



Širite li se i u kontinent?
Širenje u kontinent nije nemoguće, ali je vjerojatnije širenje po Jadranu ili otocima. Naravno da smo otvoreni za oblik franšize ili konzaltinga, ali bolje pričekajmo kraj prve ljetne sezone.

Vidimo se u Poreču, posjetite našu Facebook stranicu za sve detalje!

Posjeti Gastro.hr