gastro putovanje
Pronađeno 36 rezultata za tag „
azijska kuhinja
”
the flying dish
Ovaj vikend Velika Gorica postaje okupljalište gurmana
Od petka do nedjelje u Parku plemenite općine Turopoljske održava se gurmanski festival The Flying Dish koji u Veliku G…
ukusna Azija
Posjetili smo Asian Street Food Festival i odabrali svoje favorite
Idućih tjedan dana stalno ćemo biti na zagrebačkom Strossmayerovu trgu jer do nedjelje 12. svibnja traje drugi Asian St…
asian street food festiv…
Svi detalji drugog izdanja Asian Street Food Festivala
Počinje sezona street food festivala, pa tako od 6. do 12. svibnja na Trg Josipa Jurja Strossmayera u Zagrebu stiže Asi…
brzi recept
Za petak nakon posla: azijska salata s kozicama
U petka nakon posla baš nam pašu azijska jela iz dostave, a sada imamo odličan recept - ovu sjajnu azijsku salatu možem…
okusi dalekog istoka
Što povezuje japansku i dalmatinsku kuhinju? Odgovor znaju u restoranu Port 74
Sve do 6. ožujka gosti restorana Port 74 mogu uživati u Danima azijske kuhinje, s posebnim naglaskom na japansku kuhinj…
dani azijske kuhinje
Indijski chef okuse Indije donosi u srce Mediterana
U restoranu Port 74, smještenom u marini resorta Le Méridien Lav u Podstrani, do 5. veljače mogu se kušati autentični i…
slasna top lista
Ovo je 5 najpopularnijih jela u 2023. godini
Na listi najpopularnijih jela Taste Atlasa na vrhu je picanha, slasni mesni odrezak iz Brazila. Napolitanska pizza je t…
Gastro.hr
Ručak, večera ili izlazak – Matsu je idealno mjesto za druženje uz okuse azijsk…
putujemo u...
Restoran kao iz bajke, gdje nije samo hrana čarobna
Optičke iluzije, karte, šahovske ploče, slavni Bijeli zec, ali, naravno, i Alisa dočekat će vas u novom madridskom rest…
novo mjesto
U novom restoranu YEZI jedu se fina, moderna azijska jela
Restoran i bar YEZI, smješten u sklopu novog hotela art'otel, nudi panazijsku kuhinju, vrhunske slastice, čajeve i kokt…
jesenski meni
Novi jesenski azijski specijaliteti na Matsu jelovniku
eksplozija okusa
Što je riblji umak i kako s njime kuhati
Riblji umak pravi se od usoljene i fermentirane sitne plave ribe i ima vrlo intenzivan miris te snažan umami okus koji…
od 15. do 25. lipnja