Hugo's Garden: Savršen vrt za sve vrste proslava i evenata

Hugo's
Otvoren je čaroban vrt za sve vrste evenata, proslava, sajmova, izložbi i svirki. Naslonjen na Hugo’s Bar u Jarunskoj 5 u Zagrebu sadržava dječje igralište, terasu i originalnu instalaciju klavira sa fontanom u prizemlju te bajkoviti vrt na katu. Mi smo otišli isprobati gin tonike...
Vidi originalni članak

Okružen bazenom Mladosti i studentskim domom na Savi, odmah pored legendarne diskoteke The Best, izniknuo je Hugo's Garden. Misao vodilja kod njegovog uređenja bila je stvaranje bajkovitog mjesta za uživanje i opuštanje, mjesta za obilježavanje svih važnih događaja u životu.

Hugo’s Garden naslonjen je na sam prostor Hugo’s bara, a njegov je interijer pravo arhitektonsko ostvarenje u skladu sa svim standardima današnjice u poimanju lijepoga, koje će vas zadiviti ambijentom i uređenjem.



Vrt je mjesto u kojem želimo započeti dan gledajući izlazak sunca uz ispijanje jutarnje kave, opustiti nakon napornog radnog dana, proslaviti dječji rođendan ili prezentirati nove proizvode tvrtke klijentima u prirodi. Hugo’s Garden prilagođen je upravo svim vrstama evenata i druženja. Komponente vrta su pomno odabrane kako bi se zadovoljile različite potrebe, tako je dio Hugo’s Gardena bečki koncertni klavir Bebruder Stingl preko čijih tipki se prelijeva izvor vode i stvara vodopad, veselo dječje igralište te romantično mirisno drveće na gornjem katu.



Uz teniske terene, i stalnu ponudu malih oblizeka na bazi palačinki, riječ je o stvarno izvrsnome mjestu za guštanje u pijuckanju hita ljeta - gin tonika u svim oblicima i vrstama, a u Hugo'su su upravo ponosni na brojne kombinacije koje vam žele pružiti. Tako, ako ne sjedite za šankom i komunicirate s koktel majstorom, za stol vam na spomen gina i tonika dolazi isprintan papir s dvadesetak brendova od kojih uz specijalne dodatke sami slažete svoj napitak. Kombinatorika, igra, sve je tu!



Ginovi stoje od 20 kuna za klasični Gordon's pa sve do najskupljeg Windspiela za 99 kuna, dok Schweppes stoji 15, a najskuplji tonik 1724 – 45 kuna.

Koktel majstor Andrej Javor priču je počeo kombinacijom gina Mare i Tree Cents Aegean Tonica. Kako osobno nisam od okusa krastavaca u tom piću (iako je hit u svijetu), vjerojatno sam propustio maksimum kombinacija i aroma, ali dodatak roza papra i paljenog ružmarina stvarno ga čini zanimljivim i savršenim za otvaranje apetita.

No, uslijedio je hit večeri, Pink grapefruit, s Hendrick's ginom i Tree Cents Pink Grapefruit tonikom, perzijskom sušenom ružom i narančom aromatični je izazov za ljubitelje citrusa. Poput plantaže na Siciliji, divota.

Tanqueray 10 super premium Gin u kombinaciji s Tree Cents Lemon Tonicom uz crni papar i krišku svježeg limuna, čisti je klasik, a Roby Marton super premium gin na bazi đumbira u kombinaciji s Tree Cents Ginger Beer tonicom te nitima chillyja i svježim đumbirom je ozbiljan i brutalno jak. Za kraj smo sačuvali Martin Miller gin & Tree Cents Tonic Water s borovnicom, korom limuna i sušenim bobicama borovice te The Botanist gin & Tree Cents Tonic Water sa sušenim bobicama borovice i perzijskom sušenom ružom. Da vam se zavrti u glavi. 

Ukratko, 12 ginova, 8 tonika i 25 priloga – cijeli svijet je pred vama! Zaključak je da nam se najviše svidio grejpasti koktel, da je mister simpatičnosti onaj sa spaljenim ružmarinom, a chilli boy idealan za aperitiv. Dok se svi ostali jako dobro daju pijuckati u toplim ljetnim večerima...



Ideja za uređenje došla je od želje da se stvori ugodno mjesto za jutarnju kavu, popodnevni odmor ili nezaboravni noćni izlazak. Bogat izbor palačinki i sladoleda samo stavlja točku na i sjajnom izlasku uz obalu rijeke Save u blizini Savskog mosta, u modernom i urednom interijeru i već opisanom vrtu. Gin tonik i palačinke? Mislimo da smo upravo saznali dobitnu kombinaciju!

Sve detalje, informacije i rezervacije potražite na njihovom Facebooku. Vidimo se u sumrak!

Posjeti Gastro.hr