Recenzije 10. srpnja 2018.

Hugo's Garden: Savršen vrt za sve vrste proslava i evenata

foto: Hugo's
gastro postao gastro.24sata.hr
Otvoren je čaroban vrt za sve vrste evenata, proslava, sajmova, izložbi i svirki. Naslonjen na Hugo’s Bar u Jarunskoj 5 u Zagrebu sadržava dječje igralište, terasu i originalnu instalaciju klavira sa fontanom u prizemlju te bajkoviti vrt na katu. Mi smo otišli isprobati gin tonike...

Okružen bazenom Mladosti i studentskim domom na Savi, odmah pored legendarne diskoteke The Best, izniknuo je Hugo's Garden. Misao vodilja kod njegovog uređenja bila je stvaranje bajkovitog mjesta za uživanje i opuštanje, mjesta za obilježavanje svih važnih događaja u životu.

Hugo’s Garden naslonjen je na sam prostor Hugo’s bara, a njegov je interijer pravo arhitektonsko ostvarenje u skladu sa svim standardima današnjice u poimanju lijepoga, koje će vas zadiviti ambijentom i uređenjem.

 | Author: Hugo's foto: Hugo's

Vrt je mjesto u kojem želimo započeti dan gledajući izlazak sunca uz ispijanje jutarnje kave, opustiti nakon napornog radnog dana, proslaviti dječji rođendan ili prezentirati nove proizvode tvrtke klijentima u prirodi. Hugo’s Garden prilagođen je upravo svim vrstama evenata i druženja. Komponente vrta su pomno odabrane kako bi se zadovoljile različite potrebe, tako je dio Hugo’s Gardena bečki koncertni klavir Bebruder Stingl preko čijih tipki se prelijeva izvor vode i stvara vodopad, veselo dječje igralište te romantično mirisno drveće na gornjem katu.

 | Author: Hugo's foto: Hugo's

Uz teniske terene, i stalnu ponudu malih oblizeka na bazi palačinki, riječ je o stvarno izvrsnome mjestu za guštanje u pijuckanju hita ljeta - gin tonika u svim oblicima i vrstama, a u Hugo'su su upravo ponosni na brojne kombinacije koje vam žele pružiti. Tako, ako ne sjedite za šankom i komunicirate s koktel majstorom, za stol vam na spomen gina i tonika dolazi isprintan papir s dvadesetak brendova od kojih uz specijalne dodatke sami slažete svoj napitak. Kombinatorika, igra, sve je tu!

 | Author: Hugo's foto: Hugo's

Ginovi stoje od 20 kuna za klasični Gordon's pa sve do najskupljeg Windspiela za 99 kuna, dok Schweppes stoji 15, a najskuplji tonik 1724 – 45 kuna.

Koktel majstor Andrej Javor priču je počeo kombinacijom gina Mare i Tree Cents Aegean Tonica. Kako osobno nisam od okusa krastavaca u tom piću (iako je hit u svijetu), vjerojatno sam propustio maksimum kombinacija i aroma, ali dodatak roza papra i paljenog ružmarina stvarno ga čini zanimljivim i savršenim za otvaranje apetita.

No, uslijedio je hit večeri, Pink grapefruit, s Hendrick's ginom i Tree Cents Pink Grapefruit tonikom, perzijskom sušenom ružom i narančom aromatični je izazov za ljubitelje citrusa. Poput plantaže na Siciliji, divota.

 | Author: Hugo's foto: Hugo's

Tanqueray 10 super premium Gin u kombinaciji s Tree Cents Lemon Tonicom uz crni papar i krišku svježeg limuna, čisti je klasik, a Roby Marton super premium gin na bazi đumbira u kombinaciji s Tree Cents Ginger Beer tonicom te nitima chillyja i svježim đumbirom je ozbiljan i brutalno jak. Za kraj smo sačuvali Martin Miller gin & Tree Cents Tonic Water s borovnicom, korom limuna i sušenim bobicama borovice te The Botanist gin & Tree Cents Tonic Water sa sušenim bobicama borovice i perzijskom sušenom ružom. Da vam se zavrti u glavi. 

Ukratko, 12 ginova, 8 tonika i 25 priloga – cijeli svijet je pred vama! Zaključak je da nam se najviše svidio grejpasti koktel, da je mister simpatičnosti onaj sa spaljenim ružmarinom, a chilli boy idealan za aperitiv. Dok se svi ostali jako dobro daju pijuckati u toplim ljetnim večerima...

 | Author: Hugo's foto: Hugo's

Ideja za uređenje došla je od želje da se stvori ugodno mjesto za jutarnju kavu, popodnevni odmor ili nezaboravni noćni izlazak. Bogat izbor palačinki i sladoleda samo stavlja točku na i sjajnom izlasku uz obalu rijeke Save u blizini Savskog mosta, u modernom i urednom interijeru i već opisanom vrtu. Gin tonik i palačinke? Mislimo da smo upravo saznali dobitnu kombinaciju!

Sve detalje, informacije i rezervacije potražite na njihovom Facebooku. Vidimo se u sumrak!

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.