Krvavi vinski hamburger - pogledajte daleko najluđe jelo ove Noći vještica

facebook
Spremate prstiće od piletine, dubite bundeve, radite muffine u obliku vještica... Ali u novosadskom Tosteru rade nešto totalno suludo!
Vidi originalni članak

Toster je jednostavno ultimativno mjesto za posjetu ako ste obožavatelj hamburgera i dobrih piva.

Sjajan mali lokal u nevjerojatno ugodnom dvorištu u strogom centru Novog Sada čudesan je spoj kvalitete i vrhunskih ideja njegovih vlasnika Gorana Janičijevića i Tonija Marinkovića.

Kako smo na prvom i drugom Novosadskom festivalu zanatskog piva upoznali lik i djelo, nimalo nas nije začudilo što za Halloween imaju nevjerojatnog asa u rukavu!

„Što da vam kažemo... nije da nam je dosadno, nego volimo iznenađenja! Sutra je Halloween, i odlučili smo očistiti naš prolaz od zlih duhova. Dođite, pomozite, jer svakim zalogajem jedan mali zli duh nestane! Za ovaj specijal smo se malo poigrali. Obojali smo pecivo u crnu i bundeva narančastu boju, a detalj, koji je pored dobrog ukusa možda i najinteresantniji - je prezentacija. Skuhali smo umak od crvenog vina, zamrznuli i izrezali pločice od 30-ak grama te ih stavili u sredinu burgera. Kada se meso ispeče, umak se vrati u tekuće stanje i pri rezanju curi iz burgera i tako asocira na vještičju krv!“ - odao nam je tajnu Goran, koji je i autor većine autohtonih jela, pa i onog nakon kojeg je autor teksta dva sata pijuckao mlijeko...

Uglavnom, fenomenalna zabava za one koji uživaju u ovoj američkoj gluposti, ali isto tako i za sve obožavatelje Tosterovih hamburgera. Pa ako vam je usput...

Adresa: Toster Bar Novi Sad Zmaj Jovina 24 (u prolazu), detalji na facebooku!

Posjeti Gastro.hr