Sjajan snack! Prženi luk: Kako ga pripremiti i za što se sve može koristiti Za razliku od ostale pržene hrane, luk neće zauzeti puno mjesta za vrijeme pripreme te neće tvoju kuhinju ostaviti u ko… Recepti
Kraljice: intervju Tajna najboljih zagrebačkih travničkih ćevapa Vrijeme je odmora i roštilja, ali kada vam se ne da mučiti kraj otvorene vatre i Zagreb vam je jedina opcija, znamo mje… Recenzije
brzinski ručak Novo i drugačije: Hamburgeri s rižom umjesto peciva Vrijeme je za nešto drugačije. Kako standardno jelo poput hamburgera pretvoriti u nešto novo i zanimljivo? Recepti
Međunarodni dan burgera Najbolji burgeri po izboru Gastro.hr redakcije - isprobajte ih danas Najslasniji dan u godini odlučili smo proslaviti daleko od vlastite kuhinje, roštilja i hvaljenja kulinarskim sposobnos… Recenzije
još jedna luda ideja Biste li isprobali ovaj hibrid pizze i burgera? Jeste li čuli za meatzzu? Vrlo vjerojatno niste, ali sudeći prema brzini kojom se trendovi šire, uskoro biste mogli... Špajza
čestitamo! Nezaustavljiv: Submarine Burger otvorio sedmi restoran Submarine Burger je u četvrtak 13. studenog 2018. službeno otvorio svoj sedmi restoran, odnosno peti u Zagrebu,i to na … Špajza
BarBaQ predstavlja Najmekša teleća koljenica u metropoli! Na mjestu gdje je donedavno bila pizzerija Berubambi, danas stoji natpis Smokeraj. Osnovni razlog tome je stroj za diml… Recenzije
Sumbarine predstavlja Ovo peče! “Ljuti” burger s preko 2.000.000 SHU U sklopu Ljutog mjeseca koji Submarine organizira u svojim restoranima s ekipom “Volim Ljuto”, osim novih ljutih umaka … Špajza
sa žara! Mr. Jack: Osijek ima hit mjesto za vrhunski roštilj Braća Ivan i Stjepan Glavaš odlučila su zajedničkim snagama preurediti kultni kafić Snoopy i otvoriti novi Mr. Jack gri… Recenzije
Burgeri s dušom Submarine i Mate Janković vraćaju osmijehe na dječja lica „Zajedno u misiji vraćanja osmijeha na dječja lica“ glavni je cilj društva koje se okupilo oko Submarine Burgera. Jedan… Špajza
Gdje za vikend? Beer & Burgerfest i ove jeseni dočekuje gurmane u Čakovcu Hladno pivo i Zadruga donose i više nego sjajnu zabavu, a na vama je samo da uživate u slasnim zalogajima... Najave
konačno... Zagreb Burger Festival – guštanje do zadnjeg okusnog pupoljka Ljubitelji hamburgera uskoro će doći na svoje, na Strossmayerovom trgu 13. rujna počinje Zagreb Burger Festival. U sam… Najave
Mmm, miriše... Napravite domaća peciva s maslacem Oduvijek ste htjeli sami napraviti pecivo za hamburger, ali se niste usudili? Donosimo jednostavan i brz recept za meka… Recepti
vikend gozbica Hamburgeri od svinjetine na francuski način Sjajne brzinske i ne prezahtijevne burgere možete spremiti za samo desetak minuta Recepti
Ljubav ide... Koliko debelo mora biti meso za pravi balkanski burger? Nakon što su se u gastro izazovu ‘Ljubav ide kroz želudac’ svojim burgerima predstavile tri kuharice, red je došao i na… Špajza
Ljubav ide kroz želudac Kristinin hamburger nije za prvi spoj Kristina Čebić (22) iz Zagreba plesačica je i studentica te jedna od tri kandidatkinje gastro izazova ‘Ljubav ide kroz … Špajza
Paprena natalija Ljubav ide kroz želudac: Nova epizoda! U gastro izazovu ‘Ljubav ide kroz želudac’ svojim jelom se predstavila druga kandidatkinja Natalija Cvjetković Špajza
festival burgera! Varaždin gori: Burgers & Barbells Vol.II Zadovoljstvo nam je najaviti najfiniji i najjači party u Varaždinu s najboljim majstorima iz Hrvatske, ali i cijele reg… Najave
foodgasm Može i bez mesa: Tri najbolja vege burgera Vegeljupci, pozor, imamo za vas recepte za najbolje vege burgere od jednostavnih sastojaka koje, sigurno, imate kod kuć… Kolumne
Ekskluzivni gosti Prvi rođendan Fakina uz Stone Brewing & Mason Burgers! Čak osam piva iz svjetski poznatog Stone Brewinga, nagrađivani Mason burgeri i Ozren Kanceljak kao DJ dobitna su kombin… Najave