Recepti 10. lipnja 2023.

Obrok u pecivu: Fina jela koja s guštom jedemo rukama

Burger foto: SHUTTERSTOCK
gastro postao gastro.24sata.hr
Guštaj u najfinijim domaćim burgerima!

Voliš slasne sendviče sa sočnim pecivima? Imamo dobre vijesti! Donosimo ti recepte za domaće burgere, bagels peciva, Sloppy Joe i pulled pork sendviče koji će ti oduševiti. Odličan su izbor za ručak i večeru ili za uživanje na pikniku u prirodi.

Vjeruj nam, isplati se izdvojiti vrijeme i zasukati rukave (i možda zaprljati ruke) za ove genijalne i preukusne obroke!

 

Najskuplji sendvič na svijetu Možda vas zanima... Ovo je najskuplji sendvič na svijetu u redovnoj prodaji, mnogi se pitaju vrijedi li to tih novaca Špajza

 

Snedvič | Author: Shutterstock Trgana piletina sendvič, foto: Shutterstock

Odlični sendviči s trganom piletinom

Svega nekoliko minuta potrebno ti je za pripremu ovog slasnog recepta. Ono što ti možda zvuči problematično jest činjenica da moraš čekati dva do tri sata kako bi se ona ispekla i postala dovoljno meka.

Ipak, za to se vrijeme možeš posvetiti pripremi domaćih peciva, priloga ili pak deserta - dok uživaš u mirisu mariniranog mesa.

 

Možda vas zanima... Najmilije počasti sendvičima s trganom piletinom! Recepti

 

 | Author: Vedran Bošković Domaći burger recept, foto: Vedran Bošković

Sočan burger s mekanim mliječnim pecivom

Gastro bloger Vedran Bošković donosi nam recept za odličan burger u mekanom mliječnom pecivu. Čista junetina i to od plećke uz dodatak masnoće (15-20%) se pokazalo kao idealan omjer, a posebno uz dodatke slanine i ružmarina koje su ovom burgeru dali još zanimljiviji i bolji okus! Svakako isprobaj. Dodatci su: sitno sjeckana slanina i ružmarin!

 

Možda vas zanima... Napravi sočan burger s mekanim mliječnim pecivom Špajza

 

 | Author: sweet n salty by matea Domaća bagels peciva, foto: sweet n salty by matea

Savršena bagels peciva

Bagels su savršeno sočna peciva stvorena baš za sendviče. Sama procedura pripreme je malo drugačija od klasične, no neka te to ne plaši. Bit ćeš i više nego zadovoljna s  finalnim rezultatom.

Od ovih sastojaka ćete dobiti šest većih peciva. Ispod recepta su navedeni prijedlozi za punjenje. Druge recepte potražite na Instagram profilu Sweet 'n' Salty!

 

Možda vas zanima... Bagels - peciva koja želiš na svome stolu Kolumne

 

 | Author: Shutterstock Sloppy joe, foto: Shutterstock

Sloppy Joe po receptu Marthe Stewart

Kako ti zvuči kombinacija pahuljastog hambi peciva s ljutkastom mljevenom junetinom i kiselim krastavcima? Donosimo recept za popularno američko jelo – svojevrsni burger neobičnog naziva Sloppy Joe. Ovaj sendvič zaista izgleda malo šlampavo, ali zato je i posebno primamljiv.

 

Možda vas zanima... Odličan Sloppy Joe po receptu Marthe Stewart Recepti

 

 | Author: Geeketa Sendvič s hrskavom pohanom piletinom, foto: Geeketa

Sendvič s hrskavom pohanom piletinom

Isprobaj recept za sendvič sa hrskavom piletinom po receptu američkog fast food lanca! Recept ti donosi Geeketa, a za pripremu će ti trebati kvalitetne namirnice, malo truda i puno ljubavi!

Uživaj u najhrskavijoj pohanoj piletini (kao iz popularnog fast food lanca Popeyes)!

 

Možda vas zanima... Evo kako možeš napraviti hrskavu pohanu piletinu Kolumne

 

 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.