Instagramanija: 10 jela koje ćete odmah poželjeti

Instagram screenshot
Samo brzinski pogled na naš hashtag #gastrohr razveseli nas svako jutro plus što ogladnimo dok stignemo do četvrte fotke.
Vidi originalni članak

Dugo smo buljili u naš Instagram profil i odabrali deset neodljivih fotografija naših vjernih followera koje možete pronaći na njihovim profilima ili blogovima. Bez puno riječi, jednostavno se divite. 

1. Naša blogerica Adriana Juriša koja se krije iza bloga Wear, eat, love pohvalila se špagetima od bundeve s avokadom i jajima koje je i čuveni feed feed uvrstio u svoj odabir. 

Pužići s orasima Sanje Mijac pravi su jesenski desert koji vraća u djetinjstvo. Recept pronađite na Sanjinom blogu Domaćica.

 Tihana Koprek, poznata kao Just Cake Girl, mami nas čokoladnim muffinima. Brzo po recept na Tihanin blog.

 Matejka nam je pripremila ljetnu kompilaciju za pravi jesenski dan - integralnu pitu od šljiva čiji recept pronađite ovdje.

 Julija s bloga Torta,pinjur pjat dočekala je jesen s tikvastim tartom, recept ovdje.

 Dudabojic oduševila nas je soparnikom, a kako ga pripremiti saznajte u članku.

 Gladna Mila gotivi jednostavne recepte, a finije i brže od crumblea zaista ne može. Modificirajte dio s kupinama, pošto ih trenutno nema, a recept pronađite kod Gladne Mile.

 Sandra Rončević doziva jesen pečenim paprikama. Toliko dobro izgleda da se odmah po povratku doma bacamo na posao. 

Darko Kontin poslušao je naš savjet i pripremio svoj kikiriki maslac. Ubacite kikiriki u blender i gotovo. 

 Recept nemamo, ali nismo mogli odoljeti hobotnici ispod peke koju je restoran Arkada postavio na Instagram. Gladni smo. Jako.

 Hvala svima koji marljivo stavljaju naš hashtag, Označavajte i dalje vaše fotografije na Instagramu s #gastrohr. Čitamo se i gledamo.

Posjeti Gastro.hr