Nepečena torta s parfe kremom i jagodama

Idealna kombinacija okusa kave, čokolade i jagoda gotova za samo pola sata. U receptu je korištena gotova parfe krema koju naravno možete zamijeniti i onom domaćom. Najljepše stvari su one najjednostavnije :)
Vidi originalni članak

Vrijeme pripreme: do 30 min

Broj porcija: 10

Težina pripreme: Jednostavno

Potrebno vam je

  • 1 pakiranje piškota
  • 1 pakiranje Dolcela Parfe čokoladne kreme
  • 300 g jagoda
  • 5 dag pistacija
  • 1 šalica crne kave
  • 700 ml mlijeka

Priprema

  1. Skuhati crnu kavu bez šećera. Izliti kavu u tanjur i dodati malo mlijeka (da bude blaže) te ostaviti par minuta da se malo ohladi.
  2. Izrezati piškote tako da samo malo vire izvan obruča kalupa. Kratko umakati piškote u kavu i slagati ih uz rub kalupa. Zatim ostatke piškota posložiti na dno kalupa tako da čine podlogu torte.
  3. Izraditi Dolcela parfe kremu prema uputama na pakiranju. Izrezati jagode na ploškice pa slagati tortu: red kreme red jagoda red kreme red jagoda red kreme

Idealna kombinacija okusa kave, čokolade i jagoda gotova za samo pola sata. U receptu je korištena gotova parfe krema koju naravno možete zamijeniti i onom domaćom. Najljepše stvari su one najjednostavnije :)

Posjeti Gastro.hr