gastro postao
                                            
                                        
                                    Idealna kombinacija okusa kave, čokolade i jagoda gotova za samo pola sata. U receptu je korištena gotova parfe krema koju naravno možete zamijeniti i onom domaćom. 
Najljepše stvari su one najjednostavnije :)
                                
                                
                                    
                                
                                Vrijeme pripreme: do 30 min
Broj porcija: 10
Težina pripreme: Jednostavno
Potrebno vam je
- 1 pakiranje piškota
 - 1 pakiranje Dolcela Parfe čokoladne kreme
 - 300 g jagoda
 - 5 dag pistacija
 - 1 šalica crne kave
 - 700 ml mlijeka
 
Priprema
- Skuhati crnu kavu bez šećera. Izliti kavu u tanjur i dodati malo mlijeka (da bude blaže) te ostaviti par minuta da se malo ohladi.
 - Izrezati piškote tako da samo malo vire izvan obruča kalupa. Kratko umakati piškote u kavu i slagati ih uz rub kalupa. Zatim ostatke piškota posložiti na dno kalupa tako da čine podlogu torte.  
 - Izraditi Dolcela parfe kremu prema uputama na pakiranju. Izrezati jagode na ploškice pa slagati tortu:
red kreme
red jagoda
red kreme
red jagoda
red kreme
 
Idealna kombinacija okusa kave, čokolade i jagoda gotova za samo pola sata. U receptu je korištena gotova parfe krema koju naravno možete zamijeniti i onom domaćom. Najljepše stvari su one najjednostavnije :)