Topli sendvič od sira i tajnog jesenskog sastojka

Thinkstock
Klasičnom toplom sendviču od sira, popularnom grilled cheese, dodajte omiljeni jesenski plod kako biste uživali u posve drugačijim, još slasnijim okusima...
Vidi originalni članak

Ostatke od pečenja bundeve možete iskoristiti na fantastičan način - u slasnom sendviču. Dodajte malo sira i omiljenih dodataka, a zatim sve bacite na grill tavu. Pecite dok kruh ne poprimi zlatnu boju i lijepu, hrskavu koricu. I to je to!

 

U tren oka: Napravite ekstra brzu toast grill pizzu

 

Sve što vam treba jest šalica pečene bundeve koja vam je ostala od ručka prethodnog dana, nekoliko kriški kruha i omiljeni sir. Naravno, kombinaciji možete dodati i sastojke poput slanine, čilija i začinskog bilja. S bundevom će se odlično složiti i dimljena crvena paprika. 

 

 

Na tavi najprije otopite kockicu maslaca, dodajte krišku kruha na koju ste dodali bundevu, dodajte sir i dodatke, a zatim je poklopite drugom kriškom kruha koju ste s obje strane premazali maslacem. 

 

Hrskavo savršenstvo U čemu je tajna najfinijih sendviča sa sirom

 

Sendvič pecite oko četiri minute na laganoj vatri, preokrenite ga pa ga isto toliko vremena pecite i s druge strane. Poslužite ga vrućeg kako bi se sir još uvijek rastezao, a dodati možete i svježe povrće po želji ili umak od grčkog jogurta ili kečapa

Dobar tek!

 

 

Trebamo tvoju pomoć! Tražimo i nagrađujemo najbolje regionalne food blogove u natječaju Gastro zvijezda. Dođi na website Gastrozvijezda.hr i reci nam koji su tvoji omiljeni food blogovi. Voli te tvoj Gastro.hr tim! :) 

 

Posjeti Gastro.hr