Ostatke od pečenja bundeve možete iskoristiti na fantastičan način - u slasnom sendviču. Dodajte malo sira i omiljenih dodataka, a zatim sve bacite na grill tavu. Pecite dok kruh ne poprimi zlatnu boju i lijepu, hrskavu koricu. I to je to!
Sve što vam treba jest šalica pečene bundeve koja vam je ostala od ručka prethodnog dana, nekoliko kriški kruha i omiljeni sir. Naravno, kombinaciji možete dodati i sastojke poput slanine, čilija i začinskog bilja. S bundevom će se odlično složiti i dimljena crvena paprika.
Na tavi najprije otopite kockicu maslaca, dodajte krišku kruha na koju ste dodali bundevu, dodajte sir i dodatke, a zatim je poklopite drugom kriškom kruha koju ste s obje strane premazali maslacem.
Sendvič pecite oko četiri minute na laganoj vatri, preokrenite ga pa ga isto toliko vremena pecite i s druge strane. Poslužite ga vrućeg kako bi se sir još uvijek rastezao, a dodati možete i svježe povrće po želji ili umak od grčkog jogurta ili kečapa
Dobar tek!
Trebamo tvoju pomoć! Tražimo i nagrađujemo najbolje regionalne food blogove u natječaju Gastro zvijezda. Dođi na website Gastrozvijezda.hr i reci nam koji su tvoji omiljeni food blogovi. Voli te tvoj Gastro.hr tim! :)