Sjemenke za savršeno zdrave obroke

Promo
Hidratantna snaga chia sjemenki, blistava snaga sjemenki egzotičnog cvijeta rajske ptice, anti-aging snaga sjemenki nara vašoj će koži osigurati hidrataciju i neophodne nutrijente za svjež i blistav ten.
Vidi originalni članak

Uvrstite ih na jelovnik, ali i u njegu. Avon demonstrira snagu sjemenki u svojoj novoj NutraEffects liniji, snagu koja hidratizira i hrani kožu i bori se protiv znakova starenja.

Hranjive sjemenke već se odavno koriste u ishrani kao važan izvor proteina, vlakana, željeza, vitamina i masnih kiselina, ali svoju su primjenu našle i u njezi kože. Avon predstvalja snagu sjemenki u svojoj novoj NutraEffects liniji, snagu koja hidratizira i hrani kožu i bori se protiv znakova starenja, pružajući koži sve što joj je potrebno za lijep, blistav i zdrav izgled. Sjemenka kao izvor života sadrži i do 30 puta više hranjivih sastojaka nego odrasla biljka. Nakon više godina istraživanja i razvoja u laboratorijama u Suffernu, New York, Avon i opet pronalazi put na sve zahtjevnijem tržištu te izlazi s najnovijom inovacijom u njezi kože: aktivnim kompleksom na bazi sjemenki. Avon demonstrira snagu sjemenki u svojoj novoj NutraEffects liniji, snagu koja hidratizira i hrani kožu i bori se protiv znakova starenja, pružajući koži sve što joj je potrebno za lijep, blistav i zdrav izgled. Ovi su proizvodi 100% testirani na alergije, ne sadrže parabene, ftalate i bojila. NutraEffects linija uključuje šest kolekcija, a svaka od njih u sebi sadrži specijalno odabrane sjemenke za specifične potrebe određenog tipa kože. Nutra Effects linija pomaže vraćanje mladolikog izgleda i tonusa kože, osigurava besprijekornu hidrataciju koja će održavati optimalnu vlažnost kože već od prvog dana korištenja.

Zbog velike količine bioaktivnih tvari, prvenstveno polifenola, flavonoida i tanina, koji neutraliziraju razorni učinak slobodnih radikala uzročnika starenja organizma, ali i zloćudnih bolesti, šipak je jači antioksidant od već poznatih i priznatih namirnica s antioksidacijskim djelovanjem.

Brownie sa džemom od šipka

Sastojci:

  • 130 g maslaca
  • 150 g tamne čokolade
  • 100 g džema od šipka
  • 150 g šećera
  • 50 g tamnog kakaa
  • 80 g mekog brašna
  • pola žličice praška za pecivo
  • 3 cijela izmućena jaja
  • Po želji dodatno: 100 g nasjeckane čokolade po želji (mliječne, tamne, bijele)

Priprema:

  1. Pećnicu upalite na 180C i ostavite da se grije.
  2. Kalup 20x20 cm obložite papirom za pečenje.
  3. Na pari otopite maslac i tamnu čokoladu. Dodajte džem. Maknite s vatre.
  4. U drugoj posudi prosijte kakao, brašno i prašak za pecivo, dodajte šećer i to sve zajedno dodajte otopljenom maslacu i čokoladi, sve dobro promiješajte. Zatim dodajte dobro izmućena jaja i nasjeckanu čokoladu. Opet sve dobro izmješajte.
  5. Izlijte u kalup i stavite peći oko 20-30 minuta. Izvana će kolač dobiti koricu, iznutra bi on trebao ostati jako sočan i mekan. 
Posjeti Gastro.hr