Bacili smo oko na kulinarski show "Nailed it"

Netflix, screenshot
Pogledali smo prvu epizodu Netflixovog novog  kulinarskog showa „Nailed it“ i ustvrdili patetično kako je zaista tanka linija između ljubavi i mržnje.
Vidi originalni članak

„Nailed It“ bismo najvjernije mogli prevesti glagolom rasturiti, što vjerno dočarava atmosferu istoimenog showa. Ako mislite da su natjecatelji toliko vješti da mogu savršeno odraditi svaki zadatak, odnosno rasturiti – griješite!

 

Omiljeni showovi Nova era kulinarskih emisija - program za prste polizati

 

Tri amatera u svakoj epizodi pokušavaju replicirati deserte vrhunskih slastičara, a poticaj im je čak deset tisuća dolara. Ono što razlikuje ovaj show od velike većine drugih je činjenica da natjecatelji gotovo nikad ne uspijevaju izvršiti zadatak. Zapravo, rezultati su uglavnom katastrofalni.

Budući da smo navikli na umjetnička djela koja stvaraju kandidati u australskoj i američkoj verziji Masterchefa, i nismo pročitali najavu showa „Nailed it“, bili smo poprilično zbunjeni nakon odgledane epizode.
 

 

Zapravo je osvježavajuće to što su kandidati neuspješni i svojevrsna su utjeha svim gastro entuzijastima koji povremeno dožive katastrofu u kuhinji, ali nedostaje katarzičnost koju obično osjećamo nakon gledanja kulinarskih showova.

 

JEDVA ČEKAMO! Stiže sezona serije "Chef's Table" za ljubitelje slastica

 

„Nailed it“ je odličan izvor zabave, ali ne izaziva uzbuđenje, želju za učenjem o kulinarstvu ni glad. Zbog toga ćemo ostati vjerni Masterchefu, osobito izvanrednoj australskoj verziji, a Netflixu ćemo se vratiti kad objave novu sezonu genijalnih dokumentaraca „Chef's Table“.

 

Posjeti Gastro.hr