Bez vas ne bi bilo ni "Gastro zvijezde"!

Matija Habljak/PIXSELL
Nakon 65 uzbudljivih dana, napokon smo proglasili ovogodišnje pobjednike „Gastro zvijezde“. Preostaje nam samo zahvaliti dragim food blogerima, velikom broju ljudi koji su sudjelovali u realizaciji, našim sponzorima i - vama!
Vidi originalni članak

Ovogodišnja je „Gastro zvijezda“ bila zaista impresivna, što dokazuju snimke, fotografije i brojevi. Primili smo čak 605 prijava i 7125 vaših glasova. Organizirali smo šest kulinarskih dvoboja, snimili epizodu „Ekspres lonca s Ribafishem“ i 30-ak videa, a o broju kalorija nećemo ni pričati.  

 

 

Žiri je bodovanjem odlučio kako je titulu "Gastro zvijezde" zaslužila blogerica Nasja Duplančić, koja je okupila veliku i vjernu zajednicu oko svog bloga "Mama, ja sam gladan". Nasja je osvojila i najviše glasova publike i osigurala pobjedu u kategoriji Tradicionalna hrana. Helena Jakoliš s bloga "Zdravo i slasno", i autorica istoimene kuharice, osvojila je vaše simpatije i pobijedila u kategoriji Zdrava hrana. Glasači su ocijenili kako najljepše slastice priprema "Mama drama" Nevena Josipović, a Sandri Rončević (O slanom & slatkom: o svemu) potvrđen je status izvrsne fotografkinje. U kategoriji videa najviše je glasova dobila Ena Kokanović za svoj blog "Foodgasm by Ena".

 

 

Ovogodišnje smo blogerske zvijezde proglasili na eventu u Smaragdnoj dvorani hotela Esplanade, uz zalogajčiće, vino i izvrsnog voditelja Tarika Filipovića. Sve to ne bi bilo moguće bez Zvijezde, koja je već drugu godinu naš generalni sponzor. Direktorica marketinga Marina Knežević ponovno je uskočila i u ulogu članice žirija, zbog čega zahvaljujemo i njoj osobno. Veliko hvala i Gorenju na „tehničkoj“ podršci tijekom realizacije projekta, kao i na velikodušnim nagradama za naše blogere.

 

Naravno, veliko hvala i drugim članovima žirija, Lani Klingor Mihić i Darku Kontinu koji su pregledali stotine prijava i olakšali posao glasačima. Računamo na vašu pomoć i sljedeće godine! 

Veliku zahvalu upućujemo i food blogerima, koji su u dobrom raspoloženju više puta putovali u Zagreb na snimanja i iznenađivali nas idejama i okusima. Hvala i vama koji ste nas redovito pratili i doprinijeli svojim glasovima. 

Veselimo se sljedećoj godini i trećem, još većem i dinamičnijem, izdanju „Gastro zvijezde“.

Tim portala Gastro.hr

 

Posjeti Gastro.hr