Chill&Grill 3.0 Veliki vodič: Na Bundeku ćemo chillati i grilati tjedan dana... Od ove subote do sljedećeg petka na Bundeku uživajte u vrhunskoj klopi, cugi i mjuzi. Cijene su vrlo pristupačne, a ula… Špajza
Azija, Afrika, Amerika... Dani internacionalne kuhinje: Chill&Grill 3.0 New Experience! Ove ćemo vas godine na Chill&Grill festivalu okusima odvesti na put oko svijeta. Dođite na Bundek i otkrijte kako se gr… Špajza
Gastro meetup Družite se s nama i naučite male kulinarske trikove na novom blogerskom meetup-u Ovog ćemo se petka u Enzitinoj kuhinji ponovno družiti s našim vrijednim blogerima, a tema koju smo vam pripremili mogl… Najave
foto pregled Pogledajte kako smo mi proveli 2018. godinu Iza nas je dinamična godina koju su obilježili izvanredni food blogeri, mnoštvo dobre hrane i Zagreb Chill&Grill festiv… Špajza
GASTRO ZVIJEZDA Bez vas ne bi bilo ni "Gastro zvijezde"! Nakon 65 uzbudljivih dana, napokon smo proglasili ovogodišnje pobjednike „Gastro zvijezde“. Preostaje nam samo zahvalit… Špajza
Dan poslije... Dojmovi: Što smo vidjeli na Gastro zvijezdi Najljepši zagrebački hotel ugostio je jučer najveće hrvatske i regionalne food blog zvijezde! Špajza
gastro zvijezda 2018. Pratite svečanu objavu ovogodišnje Gastro zvijezde! Budite s nama na najvećem gastro događaju u regiji! Pratite atmosferu iz Smaragdne dvorane, gdje ćemo dodijeliti nagrad… Špajza
pratite nas live na Face… Danas ćemo proglasiti novu Gastro zvijezdu! Nakon više od dva mjeseca, nekoliko selekcijskih krugova, brojnih kulinarskih dvoboja i glasovanja – konačno ćemo otkri… Špajza
pomalo... Ideja: 5 laganih ljetnih jela do 15 minuta Izabrali smo 5 jela koja i kulinarski početnici mogu u kratkom vremenu pripremiti, na vama je samo da odaberete omiljen… Špajza
a to su... Slastice naših blogera koje najviše volite Blogeri su nam konstantan izvor inspiracije, a po broju klikova čini se da i vama! Recepti
još 15 dana... Pogledajte kako je bilo na prvom Chill&Grillu! Do početka ovogodišnjeg Zagreb Chill&Grill festivala na zagrebačkom Bundeku ostalo je samo 14 dana. Špajza
Gastro.hr bira Naši favoriti: Što smo finog isprobali u 2017. Kada radiš na gastronomskom portalu, ljudi te često pitaju što je najbolje što si u životu pojeo. Odgovor na to pitanje… Špajza
Natječaj Gastro zvijezda Još samo 48 sati do završetka prijava! Food blogeri Hrvatske i cijele regije pohrlili su se prijaviti na najveći blogerski događaj godine. Rok za prijave je 1… Najave
Intervju! Ribafish: Ja sam onaj što vonja po kapuli! Domagoj Jakopović Ribafish zasigurno je jedan od najpoznatijih hrvatskih blogera. Znaju ga i kao velikog ljubitelja dob… Špajza