Špajza 26. studenoga 2018.

Pratite svečanu objavu ovogodišnje Gastro zvijezde!

foto: Goran Stanzl/PIXSELL
gastro postao gastro.24sata.hr
Budite s nama na najvećem gastro događaju u regiji! Pratite atmosferu iz Smaragdne dvorane, gdje ćemo dodijeliti nagrade najboljim food blogerima u regiji.

„Gastro zvijezda“ veliki je projekt portala Gastro.hr čiji je cilj promovirati i nagraditi ponajbolje food blogere. Ove je godine proces odabira trajao više od dva mjeseca, a u međuvremenu su se snimale emisije, vodili oštri gastro dvoboji, pisali intervjui i isprobavala nevjerojatno dobra jela.

Ovako velik, uzbudljiv projekt diktira i podjednako dobar završetak u divnoj Smaragdnoj dvorani zagrebačkog hotela Esplanade. Proglasit ćemo pet pobjednika u kategorijama Tradicionalna hrana, Zdrava hrana, Slastice, Fotografija i Video, kao i dobitnika nagrade za najbolji blog. Ovogodišnjim će pobjednicima zapljeskati i brojni kolege blogeri, poznate osobe iz kulinarskih krugova, timovi naših sponzora Zvijezde i Gorenja, novinari, kao i organizacijski tim 24sata koji je dva mjeseca vrijedno radio na projektu.

Redovito ćemo nadopunjavati ovaj članak kako bi i vi mogli odmah otkriti tko su nove Gastro zvijezde. Pratite naše društvene mreže jer u planu imamo i nekoliko javljanja uživo!

 

20.10 Počasne su statue dodijeljene i članici žirija i direktorici marketinga Zvijezde, Marini Knežević, kao i Gorenju za izvanrednu „tehničku“ podršku. Službeni je dio večeri završio, a preostalo nam je samo uživati uz specijalitete našeg domaćina, hotela Esplanade.

20.05 Vrhunac večerašnje dodjele je dodjela nagrade sveukupnoj pobjednici Nasji Duplančić s bloga „Mama, ja sam gladan“! O najboljem ovogodišnjem blogu odlučivao je žiri tajnim bodovanjem svih blogova koji su ušli u superfinale. Nasja je, uz statuu i priliku za suradnju s portalom Gastro.hr, dobila i poklon bon Gorenja u vrijednosti od 20 tisuća kuna za kupnju Ora-Ito kućanskih uređaja te godišnju zalihu Zvijezdinih proizvoda. Čestitamo ovogodišnjoj Gastro zvijezdi!

 

 | Author: Goran Stanzl/PIXSELL foto: Goran Stanzl/PIXSELL

 

20.00 U kategoriji Video za titulu su se borile Nevena Cvijetić, koja piše blog „Hleb i lale“, i Ena Kokanović s bloga „Foodgasm by Ena“. Publika je prosudila kako nagradu ove godine zaslužuje Ena Kokanović! 

 

 | Author: Slavonka foto: Slavonka

 

19.55 U kategoriji Fotografije, žiri je izdvojio dvije finalistice – Janju Benić s bloga „Spoons and scales“ i Sandru Rončević s bloga „O slanom i slatkom: o svemu“. Potom smo odluku prepustili publici, koja je veći broj glasova dala Sandri Rončević. Nagradu joj je uručio urednik portala Gastro.hr, Domagoj Jakopović Ribafish.

 

 | Author: Goran Stanzl/PIXSELL foto: Goran Stanzl/PIXSELL

 

19.50 U kategoriji Slastice bilo je neizvjesno do posljednjeg trenutka. Kako i ne bi, kada je publika trebala odlučiti između Nevene Josipović s bloga „Mama drama“ i Karle Kovačić koja piše blog „Sweet life by Karla“. Nagradu je ove godine osvojila Nevena Josipović, a čestitke je primila i od Marine Knežević, direktorice marketinga Zvijezde i članice žirija. 

 

 | Author: Nevena Josipović foto: Nevena Josipović

 

19.45 Proglašenje smo nastavili kategorijom Zdrava hrana, u kojoj su snage odmjerile Marija Štefek Rukavina s bloga „Nuts and Walnuts“ i Helena Jakoliš s bloga „Zdravo i slasno“. Veći je broj glasova publike osvojila Helena Jakoliš, a nagradu joj je predao jedan od najuspješnijih i najdugovječnijih hrvatskih blogera – Darko Kontin!

 

 | Author: Goran Stanzl/PIXSELL foto: Goran Stanzl/PIXSELL

 

19.40 Svečano je proglašenje u Smaragdnoj dvorani i službeno započelo! Led smo probili kategorijom Tradicionalna hrana, u kojoj su nominirane bile Kasandra Draganić s bloga „Forking Croatia“ i Nasja Duplančić s bloga „Mama, ja sam gladan“. Veći ste broj glasova dodijelili blogerici Nasji, a nagradu joj je uručila članica žirija Lana Klingor Mihić!

 

 | Author: Matija Habljak/PIXSELL foto: Matija Habljak/PIXSELL

19.35 Voditelj Tarik Filipović i urednik Gastro.hr-a Domagoj Jakopović Ribafish najavili su i bogate nagrade koje će primiti ovogodišnja Gastro zvijezda. Naš generalni sponzor Zvijezda poklonit će godišnju zalihu proizvoda, dok Gorenje daruje bon u vrijednosti od 20 000 kuna za kupnju proizvoda iz kolekcije Ora Ito. Pobjednike kategorija Gorenje će nagraditi i malim kućanskim aparatima, a dobit će i ekskluzivnu digitalnu oznaku te statuu „Gastro zvijezde“.

 

 | Author: Goran Stanzl/PIXSELL foto: Goran Stanzl/PIXSELL

 | Author: Goran Stanzl/PIXSELL foto: Goran Stanzl/PIXSELL

 

19.30 Svečana objava nagrađenih je započela! Domaćin Tarik Filipović bit će večerašnji domaćin, no uvodnu smo riječ ipak prepustili našem uredniku Domagoju Jakopoviću Ribafishu. "Prije godinu dana krenuli smo u nešto što je bila briljantna ideja, a sad vidimo da je i u potpunosti zaživjela", rekao je Ribafish. Zahvalio se čanovima žirija, Lani Klingor Mihić, Marini Knežević i Darku Kontinu, ali i velikom timu 24sata. 

 

 | Author: Goran Stanzl/PIXSELL foto: Goran Stanzl/PIXSELL

 

 

 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.