Recepti 23. travnja 2018.

Slastice naših blogera koje najviše volite

foto: Thinkstock
gastro postao gastro.24sata.hr
Blogeri su nam konstantan izvor inspiracije, a po broju klikova čini se da i vama!

Provjerili smo koje ste članke naših blogera najviše čitali u prvoj trećini ove godine. Ako ste slučajno propustili neki od ovih recepata, vrijeme je da nadoknadite!

Brze fritule Jannette Razum su vas definitivno osvojile. Bez obzira na godišnje doba i činjenicu da su poklade iza nas, počastite ovim slasnim zalogajčićima s jogurtom, jabukama i cimetom. Svidjela vam se i  njena pita od limuna s meringom, kao i izvrstan recept za simpatičan zebra kolač

 

Možda vas zanima... Brze fritule s jogurtom, jabukama i cimetom Kolumne

 

 | Author: Jannette Razum foto: Jannette Razum

 

Niste bili ravnodušni ni prema kremastom kolaču s višnjama Gracijele Došen. Vjerujemo da su vas osvojile slojevitost i jednostavnost, baš kao i nas!

 

Možda vas zanima... Crvena rapsodija: Kolač s višnjama Kolumne

 

Mirjana Šmit, koja stoji iza bloga Od slatkoga slađe osmislila je primamljivu dvobojnu roladu kojoj je teško odoljeti. Ovaj je recept pravi izbor za one koji vole posebno kremaste i moćne deserte.

 

Možda vas zanima... Dvobojna rolada - spoj čokolade, badema i keksa Kolumne

 

 | Author: Od slatkoga slađe foto: Od slatkoga slađe

 

Za kraj smo ostavili dvije potpuno različite slastice – gibanicu i popularnu pitu koju često vidimo u filmovima.  Međimursku je gibanicu pripremila Nevena Josipović, a pita je zaintrigirala Mateju Mikić Pavlović.

 

Možda vas zanima... Najfinija međimurska gibanica s četiri nadjeva Kolumne Možda vas zanima... Puding pita - slasni američki klasik Kolumne

 

Isplati se isprobati svaki od ovih deserata, a pri pripremi će vam zasigurno pripomoći detaljne upute naših dragih blogera.

Želimo vam ugodan (i sladak) ostatak dana!

 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.