Špajza Zagreb Chill&Grill festival 27.4. - 1.5. / Bundek 12. travnja 2018.

Pogledajte kako je bilo na prvom Chill&Grillu!

foto: Pixsell.hr
gastro postao gastro.24sata.hr
Do početka ovogodišnjeg Zagreb Chill&Grill festivala na zagrebačkom Bundeku ostalo je samo 14 dana.

Sitno odbrojavamo do najvećeg festivala klope, cuge i mjuze, kojeg je prošle godine posjetilo čak 40 tisuća ljudi.

Prije no što vam otkrijemo imena poznatih chefova, restorana, craft pivovara i glazbenika koji će vas nahraniti i zabaviti, pogledajte video i prisjetite se kako je to izgledalo 2017. godine. Za vas su kuhali Branko Ognjenović, Marko Palfi i David Skoko, restorani su pripremili čak 5000 kilograma mesa, a craft pivovare istočile nevjerojatnih 20 000 litara piva.

 

 

Festival Zagreb Chill&Grill traje od 27.4. do 1.5. na Bundeku Organizator festivala je Gastro.hr, Glavni medijski partner: 24sata. Generalni pokrovitelj je Podravka, ostali partneri su: Pevec, Jamnica - službena voda festivala,Tele2,  Labud, Kisko i Permetal, Dukat President, Zvijezda, Jack Daniel’s Tennessee Whiskey, Mesna industrija Ravlić, NESCAFÉ i TOI TOI.

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.