Mala ali hrabra ekipa Gastro.hr-a vođena uigranim timom prodaje, marketingaša i direktora unutar 24 sata uspjela je od slatke ideje u dvije godine stvoriti manifestaciju koja služi kao uzor u regiji. Nakon prošlogodišnje dodjele u Batku u Radničkoj, ove smo godine preselili u Smaragdnu dvoranu hotela Esplanade Zagreb i uživali u protokolu.
Naravno da nije sve teklo po planu i naša superfinalistica iz Novog Sada „Hleb i lale“ zbog uklještenja kralježnice nije mogla na put, ali zato je većina ostalih bila ovdje i prema rečenom – dobro se provela.
„Obožavam raditi dvije stvari, pisati i kuhati. Ova je nagrada samo potvrda toga da treba raditi ono što volite i da će potvrda doći kad-tad. Sutra ću sinu i suprugu napraviti grah s repom, i s guštom napisati nešto o tome.“ Rekla nam je pobjednica kategorije Tradicionalna hrana i Gastro zvijezda 2018. Nasja Duplančić s bloga Mama, ja sam gladan.
„Počeli smo se spremati puno ranije i rezultat je vidljiv, a iako je prošle godine u Batku sve bilo nekako bliskije i intimnije, Esplanade je samo jedan, veličanstven i apsolutno savršen ambijent za ovako velika događanja. Jedva čekam Gastro zvijezdu 2019.!“ riječi su glavnog urednika portala Gastro.hr, Domagoja Jakopovića Ribafisha, odnosno Zvjezdana Gorenjskog kako ga je prozvao izvrstan i duhovit voditelj gospodin Tarik Filipović.
„Svaka vam čast što ste na jednome mjestu okupili elitu regionalne foodie scene, ponosan sam što sam i drugu godinu u žiriju i nadam se i trećoj prilici!“ izjavio je jedan iz pokera žirija, bloger Darko Kontin.
Gastro zvijezda za 2018. godinu je završena, očekujemo još više od 600 ovogodišnjih prijava, nove recepte i sjajna druženja. Hvala vam što ste bili dio te priče, voli vas Gastro tim!