Bourdain i Obama dobili restoranski spomenik u Hanoiu

@Bourdain, Twitter
Anthony Bourdain na svom je Instagram profilu podijelio fotografiju koja prikazuje restoranski stol za kojim je za vrijeme snimanja emisije No Reservations ručao s bivšim američkim predsjednikom Barackom Obamom.
Vidi originalni članak

Cijela stvar i ne bi bila toliko neobična da preko postavljenog stola i stolica nije dodana staklena instalacija kako bi se mjesto što bolje zaštitilo. Ovaj je potez restorana iznenadio i samog Bourdaina koji je fotografiju podijelio na svom Instagram profilu uz komentar kako uopće ne zna što bi mislio o čitavoj situaciji.
 


Vlasnici restorana u Hanoiu 2016. godine ugostili su tadašnjeg predsjednika Obamu i chefa i televizijsku ličnost Anthonyja Bourdaina u svom restoranu te je dvojac uživao u njihovim noodlesima i pivama.

Inače, Obama je u to vrijeme bio u službenoj posjeti Vijetnamu, a u pauzi se pridružio Bourdainu na večeri. Večeru su platili svega šest dolara te u dobrom raspoloženju napustili restoran pred kojim su ih čekali brojni obožavatelji. S obzirom na broj znatiželjnih, ideja o "staklenom zvonu" možda se ipak ne čini toliko neobičnom.

Ako ste propustili spomenutu epizodu emisije No Reservations, isječak možete pogledati u nastavku.

 

Posjeti Gastro.hr