Danas ćemo proglasiti ovogodišnju Gastro zvijezdu!

Goran Stanzl/PIXSELL
Nakon nekoliko tjedana glasanja i kulinarskog dvoboja, napokon je došlo vrijeme da proglasimo ovogodišnju Gastro zvijezdu. Večerašnju atmosferu iz Smaragdne dvorane hotela Esplanade možeš pratiti na našim društvenim mrežama
Vidi originalni članak

Ove godine birali smo Gastro zvijezdu u tri kategorije - Tradicionalna hrana, Zdrava i vegetarijanska kuhinja te Slastice. Također, ove godine smo imali i jednu novu rubriku u kojoj smo birali 'Top foodie'. U toj su se kategoriji mogli prijaviti svi oni koji nemaju blog, no svoje umijeće pokazuju na Instagramu, Facebooku i YouTubeu.

 

GASTRO ZVIJEZDA 2019. U ekspres loncu s Nasjom i Darkom

 

Nakon što su čitatelji dali svoje glasove, odluku je morao donijeti i naš tročlani žiri koji ove godine čine prošlogodišnja pobjednica Gastro zvijezde Nasja Duplančić, food bloger Darko Kontin te poznati bloger i novinar Domagoj Jakopović Ribafish. U samoj im se završnici pridružila i chefica Esplanade, Ana Grgić.

Podsjetit ćemo te i na superfinaliste u sve četiri kategorije. U kategoriji Tradicionalna kuhinja najviše glasova su osvojili Vedran Bošković s bloga Začinjeno s ljubavlju te Ena Kokanović, autorica bloga Foodgasm by Ena. Svoje mjesto u superfinalu osigurale su i Gracia Petek s bloga Kiwi go crazy i Nataša Rajčević s bloga Burbon i borovnice i to u kategoriji Zdrava i vegetarijanska hrana.

 

GASTRO ZVIJEZDA 2019. Ovo su superfinalisti trećeg izdanja Gastro zvijezde...

 

U kategoriji Slastice, ove godine su superfinalistice Anita Kozina koja stoji iz bloga Veseli trbuh te Nina Mrvica s bloga Bake me by Nina. U novoj kategoriji 'Top foodie' izdvojila su se dva Instagram profila - Marko Josipović i Pinkfoodie iz kojeg stoji Marie Wasler.

Nakon što su svi dali svoje glasove, vrijeme je i za svečanu dodjelu nagrada koja će se održati večeras u Smaragdnoj dvorani hotela Esplanade. Na našim društvenim mrežama možeš pratiti sve što se događa na svečanoj dodjeli, nadamo se da ćeš uživati kao i mi.

Posjeti Gastro.hr