Špajza Gastro zvijezda 11. studenoga 2019.

Ovo su superfinalisti trećeg izdanja Gastro zvijezde...

gastro postao gastro.24sata.hr
Preostalo nam je još desetak dana do proglašenja nove Gastro zvijezde pa je krajnje vrijeme da otkrijemo koji su to blogovi ušli u samu završnicu...

Zatvorili smo prvi krug glasovanja, prebrojili glasove i izdvojili superfinaliste u četiri kategorije! U kategoriji Tradicionalna kuhinja najviše su glasova osvojili Ena Kokanović, autorica bloga Foodgasm by Ena, i Vedran Bošković s bloga Začinjeno s ljubavlju. 

 | Author: Emica Elvedji/PIXSELL foto: Emica Elvedji/PIXSELL

Svoje su mjesto u superfinalu, u kategoriji Zdrava i vegetarijanska hrana, osigurale i Nataša Rajčević s bloga Burbon i borovnice te Gracia Petek s bloga Kiwi go crazy.

 | Author: Emica Elvedji/PIXSELL foto: Emica Elvedji/PIXSELL

Ove su godine u završnoj utrci i Anita Kozina (Veseli trbuh) i Nina Mrvica (Bake me by Nina), natjecateljice u kategoriji Slastice.

 | Author: Emica Elvedji/PIXSELL foto: Emica Elvedji/PIXSELL

U našoj su se najfriškijoj kategoriji, Top foodie, izdvojila dva Instagram profila – Marko bakes i Pinkfoodie. Čestitamo Marku Josipoviću i Marie Wasler na prolasku u superfinale!

 | Author: Instagram screenshot foto: Instagram screenshot

Što slijedi?

Prepuštamo ti odluku o pobjednicima u sve četiri kategorije – Tradicionalna kuhinja, Zdrava i vegetarijanska hrana, Slastice i Top foodie. Za svoje ćeš favorite moći glasati kao i dosad – na web stranici gastrozvijezda.24sata.hr. Požuri jer glasovanje zatvaramo u subotu, 16. studenog, u 20 sati. 

Napominjemo da odluku u sveukupnom pobjedniku, Gastro zvijezdi, donosi naš žiri. Domagoj Jakopović Ribafish, Darko Kontin i Nasja Duplančić tajnim će glasovanjem odlučiti o tome tko zaslužuje titulu najboljeg food blogera 2019. godine. 

Prati nas i glasaj za svoje favorite!

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.