Fritaja s tri vrste sira i finom kobasicom

Thinkstock
Za doručak ili večeru, fritaja pripremljena na ovaj način definitivno će na najslasniji način popraviti baš svaki dan.
Vidi originalni članak

Umutite jaja, dodajte im omiljene vrste sireva, pa sve začinite finom suhom kobasicom. Ovaj fantastičan spoj okusa poslužite uz tostirani kruh ili svježe sezonsko povrće. Za prste polizati!
 


Sastojci: 

  • 4 jaja 
  • 40 g cvit dalmata nareska narezanog na trakice 
  • 1 žlica maslinovog ulja 
  • Parmezan, mozzarella, feta sir
  • soli i papra 

Priprema:

  1. Razmutite jaja, nasjeckajte narezak pa ga kratko bacite na tavu.
  2. Dodajte umućena jaja i uz miješanje pustite da se lagano zapeče, dodajte mozzarellu i parmezan pa začinite soli i paprom.
  3. Prebacite na tanjur i pospite feta sirom.

Dobar tek!

Posjeti Gastro.hr