Gastro profili koje jednostavno morate pratiti

Thinkstock
Vjerujemo da su vam gastro Instagrami slaba točka i ovisni o fotografijama hrane, ove profile ne smijete propustiti.
Vidi originalni članak

Vjerujemo da pratite slavne chefove, poput Gordona Ramsayja i Jamieja Olivera, ali nemojte propustiti manje poznate profesionalce i uspješne amatere. 

Prvi profil koji vam još jednom preporučujemo je onaj Nusreta Gökçea, poznatijeg kao Salt Bae, zbog kojeg mnogi posljednjih mjeseci sole hranu na drugačiji način.  Dok je njega proslavila nevjerojatna ljubav prema mesu,  Peruanca Franca Noriegu su proslavili mišići koje prekriva samo pregačom, a nezanemariv je i njegov kulinarski talent.

 

priča o chefu Salt Bae: Nitko ne soli bolje od njega

najprivlačniji chef On je zaista GOLI kuhar

 

Šareni gastro profil koji morate početi pratiti je i Salty Seattle, iza kojeg stoji blogerica Linda Nicholson. Prava je majstorica tjestenine, a svoje tajne nesebično dijeli sa svim obožavateljima. 

 

poput tkanine Pasta Ninja: Najgenijalnija tjestenina ikad!

 

Ne bi trebali propustiti ni rad Danielea Barresija koji je dokazao kako brokula i avokado mogu biti prava umjetnička djela. Zbog njegovih vam  fotografija vjerojatno neće curiti sline, ali možda dobijete ideju za serviranje vlastitih jela.  Hranu je u umjetnost pretvorio i Edgar Artis koji je zasigurno najneobičniji modni dizajner na svijetu. 

 

ideje za partyje! Heroj instagrama: Talijanski umjetnik rezbarenja

Mašta može svašta! Gastro modni dizajner - pogledajte njegove kreacije

 

Slijede dva Instagrama koja će vas raznježiti. Zvijezda prvog je udomljeni pas Popeye koji obožava slastice, a na drugom možete pratiti kako uživaju maleni Matthew i Sam Chau

 

NEćete vjerovati Najdlakaviji food bloger s 250.000 obožavatelja!

TISUĆE OBOŽAVATELJA Gastro blogeri koji osvajaju srca

 

Predlažemo da bacite oko i na profil Kitchen Suspension na kojem hrana doslovno leti, ali i Symmetry Breakfast zbog kojeg ćete postati nevjerojatno gladni. Neodoljive su i fotografije blogerice Samire Kazan koja vodi Instagram alphafoodie i radi čuda od voća. 

 

 

 

 

Ove će vas fotografije zasigurno motivirati da se i sami upustite u kulinarsku avanturu.  Uživajte!

Posjeti Gastro.hr