Gastro zvijezda je - Mama, ja sam gladan!

Matija Habljak/PIXSELL
Smaragdna dvorana hotela Espalnade bila je sjajan domaćim najboljim hrvatskim ali i regionalnim food blogerima, koji su večeras primili zaslužene nagrade u najvećem blogerskom natječaju godine!
Vidi originalni članak

Žiri u kojem su bili MasterChefica Lana Mihić Klingor, food bloger Darko Kontin, direktorica marketinga Zvijezde Marina Knežević i urednik Gastro.hr-a Domagoj Jakopović Ribafish, od 604 prijavljena bloga izabrali su za Gastro zvijezdu godine, blogericu Nasju Duplančić i njezin blog Mama, ja sam gladan! Nasju su i čitatelji odabrali i za najbolju u kategoriji "Tradicionalna hrana".

 

GASTRO ZVIJEZDA 2018. Mama, ja sam gladan - jer mame baš uvijek znaju najbolje

 

Tko je "Mama, ja sam gladan"? Njezino ime je Nasja i majka je najgladnijeg tinejdžera kojeg možete zamisliti.  Ovaj simpatičan blog prati život mame i njezine obitelji, a tradicionalna hrana s daškom modernih detalja u malom je prstu kreativne blogerice.

 

 

Osim tradicionalne, mama Nasja voli i zdravu hranu pa tako često poznate okuse u pametne obroke pakira na najfiniji mogući način. Dalmatinska kuhinja u malom joj je prstu, a na svom blogu Mama ja sam gladan dotakla se i svima dragih i tako posebnih obiteljskih ručkova.

"U mojoj obitelji, generacijama, hrana je glavna tema razgovora, okosnica najljepših druženja, obiteljskih okupljanja za stolom, blagdanskih veselja. Hrana nikada nije bila samo potreba!" Upravo nam je zato drago što je jedan ovakav blog stvaran s pregršt ljubavi i mašte prepoznat od žirija i s razlogom je okrunjen za Gastro zvijezdu godine!

 

GASTRO ZVIJEZDA 2018. Komiška pogača - Mama, ja sam gladan ima najbolji recept!

 

Gastro zvijezda godine, Nasja Duplančić, rekla nam je da će i u budućnosti raditi dvije stvari koje voli najviše u životu - pisati i kuhati. I to je, u najkraćim crtama, sve ono što trebate znati o ovoj sjajnoj blogerici, pobjednici ovogodišnjeg izdanja  "Gastro zvijezde". 

Ako još niste, svakako zapratite Nasjin blog, oduševite se sjajnim domaćim receptima, ali i divnim pričama koje ih prate.


 

Posjeti Gastro.hr