Ovo su naši dojmovi o novom sladoledu iz McDonald'sa

missGASTRO
McDonald's je predstavio još jednu zanimljivu suradnju – sa švicarskim brendom Toblerone.
Vidi originalni članak

Toblerone je čokoladna pločica s medom i badema sa tradicijom duljom od sto godina. Karakterističnog je trokutastog oblika, prepoznatljivog okusa i teksture, a o pravilnom načinu konuzumacije vodile su se i brojne rasprave.

Nije neobično što se McDonald's, nakon suradnji s Oreom, Kit Katom, M&M's bombonima i Milkom, odlučio u pravo za Toblerone. U ponudi su edicije McFlurryja s komadićima Toblerone čokolade i čokoladnim preljevom te slojeviti McSundee Deluxe.

Budući da je petak, i kraj je zaista dugog radnog tjedna, počastile smo se McFlurryjem i složile se kako je ovo jedno od boljih izdanja – s pozamašnom količinom čokolade. Nije presladak, ali je zasitan i nismo se sve uspjele izboriti s cijelom čašicom. Naravno, to je generalno pozitivna osobina i bilo bi smiješno žaliti se na velike porcije.

Ovo je također prvi put da smo jele otkako su u McDonald's uveli nova, ekološki prihvatljiva, pakiranja. Od studenog prošle godine više ne poslužuju sladoled s plastičnim poklopcima, već u praktičnim kartonskim pakiranjima, pa je ovo ujedno bio i test izdržljivosti. Naš je McFlurry preživio 15-minutnu vožnju autom i brzinsko fotkanje u redakciji i za eko inicijativu dajemo veliki plus.

Za McFlurry Toblerone morat ćete izdvojiti 15 kuna, dok će vas McSundae Deluxe stajati kunu više.

Posjeti Gastro.hr