Špajza 28. veljače 2020.

Ovo su naši dojmovi o novom sladoledu iz McDonald'sa

missGASTRO
gastro postao gastro.24sata.hr
McDonald's je predstavio još jednu zanimljivu suradnju – sa švicarskim brendom Toblerone.

Toblerone je čokoladna pločica s medom i badema sa tradicijom duljom od sto godina. Karakterističnog je trokutastog oblika, prepoznatljivog okusa i teksture, a o pravilnom načinu konuzumacije vodile su se i brojne rasprave.

Nije neobično što se McDonald's, nakon suradnji s Oreom, Kit Katom, M&M's bombonima i Milkom, odlučio u pravo za Toblerone. U ponudi su edicije McFlurryja s komadićima Toblerone čokolade i čokoladnim preljevom te slojeviti McSundee Deluxe.

Budući da je petak, i kraj je zaista dugog radnog tjedna, počastile smo se McFlurryjem i složile se kako je ovo jedno od boljih izdanja – s pozamašnom količinom čokolade. Nije presladak, ali je zasitan i nismo se sve uspjele izboriti s cijelom čašicom. Naravno, to je generalno pozitivna osobina i bilo bi smiješno žaliti se na velike porcije.

Ovo je također prvi put da smo jele otkako su u McDonald's uveli nova, ekološki prihvatljiva, pakiranja. Od studenog prošle godine više ne poslužuju sladoled s plastičnim poklopcima, već u praktičnim kartonskim pakiranjima, pa je ovo ujedno bio i test izdržljivosti. Naš je McFlurry preživio 15-minutnu vožnju autom i brzinsko fotkanje u redakciji i za eko inicijativu dajemo veliki plus.

 | Author: missGASTRO missGASTRO

Za McFlurry Toblerone morat ćete izdvojiti 15 kuna, dok će vas McSundae Deluxe stajati kunu više.

Komentari 1
Pogledaj sve komentare
  • Avatar Audrey_Shipp
    Audrey_Shipp 12:54 29. Veljača 2020.

    Lagan posao na mreži, pridružite se sada i počnite zarađivati više od 500 USD dnevno. Prošli mjesec zaradio sam i primio 27392 dolara od ovog lakog posla, dajući maksimalno 3 sata dnevno. Izuzetno je jednostavno poslovati i redovito zarađivati od ... prikaži još! njega. Sada to može dobiti bilo koja osoba na Zemljii i započeti s zarađivanjem više dolara na internetu. posjetite ovu stranicu za više detalja ........... >>>>>> w­­­w­­­w­­­­.­­­C­­­a­­­s­­­h­­­F­­­l­­­o­­­w­­­7­­­7­­­.­­­C­­­O­­­M