Ljubitelji serije Stranger Things obožavat će ovo mjesto

@upsidedownchicago , Instagram
Serija Stranger Things prošle je godine u potpunosti zaludila svijet. U iščekivanju nove sezone koja će se prikazivati krajem listopada, u Chicagu je otvoren genijalan bar čija je inspiracija bila upravo ova planetarno popularna serija.
Vidi originalni članak

Bar nosi ime The Upside Down te je u potpunosti inspiriran serijom. Tako posjetitelji mogu uživati u autentičnom ambijentu ukrašenom znakovitim šarenim žaruljicama, žičanom ogradom i biciklima. 
 


Također, posjetitelji mogu uživati u sjajnim koktelima maštovitih imena, a među njima nalazi se i onaj "Ona je naša prijateljica i luda je" koja spaja Tequilu, amaretto, limun i jagode. Svi kokteli prodaju se po cijeni od 10 dolara, a u planu su i koncertne večeri s misterioznim gostima.

 

RECEPTI Vrhunski barmen vam otkriva tajne svojih koktela

 

 

Da bi stvar bila zabavnija, dio ponude nosi nazive dobivene prema likovima iz serije pa tako u ovom pop up baru možete popiti čak i Eleven's Eggo slushie koji se poslužuje uz tostirani waffle, stoji na Instagram profilu bara.

The Upside Down pop up bar bit će otvoren do kraja listopada, do emitiranja druge sezone kada ćemo ponovno moći uživati u neobičnim zbivanjima omiljenih likova.

Koliko realistično bar zapravo izgleda, pogledajte u nastavku.
 

Posjeti Gastro.hr