Lorenini raskošni deserti nikog ne ostavljavaju ravnodušnim

Tomislav Miletić/Pixsell
Blog 'Daj kolačić' autorice Lorene Mihelčić finalist je u kategoriji Slastice i ima šansu postati sljedeća Gastro zvijezda!
Vidi originalni članak

Lorena Mihelčić slastice s bloga Daj kolačić sprema s mnogo zanosa, radosti i  ljubavi, a svojim čitateljima svakodnevno prenosi svoja znanja i olakšava im izradu deserata. Blog je pokrenula na nagovor prijatelja: “Nikada nisam ni razmišljala o tome, no kako sam svakom objavom slastica dobivala strašno puno upita za recepte u inbox, prihvatila sam njihov prijedlog i jednostavno otvorila blog gdje su objedinjene moje fotografije i postupak izrade određenih deserata.“

Lorenine slastice su prava umjetnička djela - izgled i dekoracija dovedeni su do savršenstva, kao u nekim od najprestižnijih slastičarni u svijetu. Sirova veganska torta od šumskog voća, Mousse torta od tamne čokolade i praline paste, Marcipan Mozart kuglice, samo su neki od zanimljivih i slasnih recepata s bloga Daj kolačić.

Daj kolačić je blog specijaliziran upravo za slastice. “Na blogu ni nemam drugih jela osim slastica. Nekako sam se opredijelila baš za to, jer se nisam htjela gubiti i lutati u području koje mi nije toliko atraktivno poput slatkoga! Tako da se tamo može naći mnogo deserata raspoređenih po vrstama ili načinu prezentacije.”

Kreativnost i inovativnost u izradi slastica vidljivi su i na inspirativnom Instagram profilu, a sigurni smo da ćeš na njemu pronaći inspiraciju i nova znanja za izradu neodoljivih deserata. Brzim klikom na gastro-zvijezda.hr svoj glas možeš dati ovom blogu i pogurat ga prema završnici natjecanja.

Posjeti Gastro.hr